Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0409 15:55:35
EUR 35.9870 15:55:35
USD 34.5512 15:55:35
ALTIN ONS $2703.1750 15:55:35

Grafiği gönderen: ASRN

ASRN ()
Dolar

Yorumlar (12)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

felluxua ()

üstad emeğeğnize sağlık..13.30 kırması zor görünüyor

ASRN için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Çillibommm ()

Çpk sağolun

ASRN için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

sizide diğer arkadaşların yanına alalım orda birlikte içer köpükten biradan bahsedersiniz

okan197 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ozguroza ()

Kimse ne olacağını bilemez hocam Tl de olan düşecek der Dolarda olan yükseliş herkes pozisyonuna göre durum değerlendirir. Bildiğim bir şey varsa bu makaslarla al sat yapmak imkansız o yüzden ufak düşüler sonrası tekrar daha yukarı atıyor satan sonra alttan alamıyor. İşte burası sıkıntılı alan çünkü tekrar giriyim derseniz dolarınız bir bakmışsınız azalmız amaç dolar azaltarak TL arttırmak değil dolar arttırabilmektir. Kazandım demek için dolarınızın artması lazım ki bunu yapmak çok zor.

Çillibommm için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

bu durumda teknik olarak beklenen fib seviyelerinden dönüş olacağı fib dokunduğu seviyeyi işaretledim, geçer de diğer seviyelere dokunabilir mi? Teknik olarak evet

0BeğenmedimŞikayet

Adrenalin11 ()

Yani 11 lere geri dönebilirmi

0BeğenmedimŞikayet

Çillibommm ()

Düşüş trendi var diyosun anladım.

Anadolu66_ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

erke_han ()

maaşallah üstadım eline emeğine sağlık

0BeğenmedimŞikayet

Anadolu66_ ()

Kardeşim adam daha ne desin?
Her şey çok açık ve net değil mi?
boşverin 2 kuruş aşağısını yukarısını.
Ana resime, Ana trende odaklanın.

0BeğenmedimŞikayet

Çillibommm ()

Hocam bu olasılıklardan hangisi daha kuvvetli acaba bir de yorum yapsanız. zararım okursa ben kabulum hocam. ytd yazın yeter

0BeğenmedimŞikayet

Hope666 ()

Çizimler harika teşekkür ederim

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum