Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
0BeğenmedimŞikayet
abdullahhaci ()ben bu kadar olumlu degilim 42000 gelmeden hatta 40000 cıkış beklemiyorum
ama arada dusen kanal ile dalgalanma olabilir
By$hero2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
By$hero2 ()@abdullahhaci simdilik beklentim
By$hero2 için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
By$hero2 ()47250 civari donus olması beklenir bir ustu 47440 idi. 47250 kirilsa saatlikte 46400 beklemek lazim. Hayal ürünüdür. Us kanal 51100 olarak gozukuyir.
maxmax35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YıldızBitco ()Tsk hocam bakalim nelee olacak.
0BeğenmedimŞikayet
maxmax35 ()Belki değmistir trend çizgisine. Telefondan kontrol zor oluyor
Sinmaz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sinmaz ()İnşalah kanal içinden hop 52 çok beğendim grafigi dur ustamm ı kızdırayım @USTAMM grafik gör
0BeğenmedimŞikayet
maxmax35 ()Teşekkür ederim hocam. Umarım döner.
Sinmaz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sinmaz ()Çok güzel çizmişsin ilk defa attığın grafigi beğendim tebrikler kardeşim o zaman burdan 52 K ya geri dönecek
0BeğenmedimŞikayet
maxmax35 ()Telefondan çizdiğim için tam oturmuyor çizgiler ufak sapmalar olabilir kardeşim . Belki trende değmistir
YıldızBitco için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YıldızBitco ()Hocam az bisey kaldi ama sayılır mı:)