Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0464 08:35:01
EUR 36.1608 08:35:01
USD 34.5316 08:35:01
ALTIN ONS $2685.8450 08:35:01

Grafiği gönderen: super_conqueror

btc USD
Hacimdeki düşüş göze çarpıyor.

Yorumlar (13)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

uzman06 ()

Emir verelim mi 36600 e hocam ozman ne dersin kenarda beklesin

Luciferr01 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Kısmet hocam :)

super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

50600 aşağısında kaldığı sürece poz korunabilir bence.

Cevdett21 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Cevdett21 ()

Hocam dün sizin yorumlara bakara short actım btc ne olur tekrar bir yükseliş olurmu yoksa burdan dahada salar mı
Teşekkürler.

0BeğenmedimŞikayet

Ugur1988 ()

Ne oldu birdeN nefesin kesildi. Sen bayanmısın :))

0BeğenmedimŞikayet

super_conqueror ()

Bu seviylerden 5 li bir yükseliş dalgası bekliyorlar. Ama ben o kadar iyimser degilim. Şimdilik kenardan izliyorum.

0BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Teknik açıdan nasıl bakıyor hocam olaya?

super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Rachel25 ()

Çok teşekkür ederim, selamlar…

2BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Hocam selamlar. Yüksek ihtimalle bildirim düşmemiştir yoksa elimden geldiğince yorumlara cevap veriyorum.. ben 52000 üzerini düşünmüyordum. Asıl kırılım 53-55 bandıydı fakat orayı göstermeden yani kimseye satış pozu açmadan aşağı saldılar.. düşüşün derinleşeceğini düşünüyorum.. benim en kötü senaryom 36600 vadeli üzerinde… iğne yakalamaya çalışmıyorum hocam zaten beklediğim yerler gelirse üç aşağı beş yukarı çok ucuzdan almış olacağız.. hala beklemekteyim birde dün küçük bir short pozisyon açtım hala tutuyorum.

Rachel25 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Rachel25 ()

Merhaba Luciferr, geçen gün de birkaç sorum vardı cevap yazmadınız ama önemli değil, fazla yoğunsunuz. Sizdeki grafiklere göre Bitcoin nereye kadar düşebilir? Siz şu an düşüş yönünde emirlerinizi girdiniz mi yoksa düştükten sonra dibi görüp manuel mi alacaksınız? Cevap yazarsanız memnun olacağım. Lucifeer dizisini baştan sona izlemiş biri olarak :)

0BeğenmedimŞikayet

super_conqueror ()

Buradan yeni zirve bekleyen önemli bir analist var. Beni kararsız kılan bu :)

1BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Bu kan gölüne dalmadan önceki sessizlik hocam

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum