Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (27)
0BeğenmedimŞikayet
VeterinERsin ()Sağolasın . Senin rokette öyle :))
Roketci_1234 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Roketci_1234 ()Estafurullah karizmasın da. yakiyosun tü tü tü mslh:)
VeterinERsin için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
VeterinERsin ()Evet rokitçi , eskiden inektim :))
Roketci_1234 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Roketci_1234 ()Resimdeki senmisin
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()mutlaka geliştireceklerdir inşallah :)
0BeğenmedimŞikayet
VeterinERsin ()@Ayhnkpln Sende haklisin kardeş, borsadaki gibi olmalı esasen İstediğin kişilirin mesaj uyarılarını almalıyız. Syın @admin duy :)
Ayhnkpln için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()valla dostum etiketlemek olmaz. özel ilgi zannedip düşman olunuyor. neyse kapandı o konu. dileyen diledigini yapsın. rica ederim her daim.
0BeğenmedimŞikayet
VeterinERsin ()İyi akşamlar Ayhan kardeşim. Yoğunluk olduğunda kaçıyor malesef. En sağlamı etiketlemek sanırım. Emeklerine teşekküler @Ayhnkplan
1BeğenmedimŞikayet
Sinemgms ()Tamam bekliyorum çok teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Sevgili @Sinemgms dışarıdayım. Eve geçtiğimde tekrar bir göz atalım. Halving gibi haberler her daim bende irite yaratıyor. Daha sıcak olmak yerine soğuyorum. Misal verirsek shibanin her hafta 5 haberi çıkıyor ama görünen o ki pek faydası olmuyor. Bu gibi haberler fiyatlamadık önceden yapıp sonrasında satış ile karşılaştırıyor. Dikkat edelim. Ama grafiğe bakacağım müsait olduğumda.
Sinemgms için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Teşekkür ederim şafak dostum
Shafuck için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ata39 ()Desteği kırarsa birçok coin x2 yapma kapasitesinde sadece bu değil ki ytd
1BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Benim için öyledir. Desteği kirdigindan emin olunduğunda btcye bakıp giriş yapılabilir. Dileyen stoplu alsın. Ytd.
Adaletsiz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Adaletsiz ()hedef 118 midir
1BeğenmedimŞikayet
Adaletsiz ()emeğinize sağlık muhtemelen sitede sıkıntı devam ediyor
bu yüzden görmedik
1BeğenmedimŞikayet
Shafuck ()Grafik gözüküyor arkadaşım, sen bu sitede düzgün iş çıkaranlardan birisin, çoğu kişiye yardımcı oluyorsun, bence bırakmanı gerektiren bi durum yok, yap iyiliği at denize balık bilmezse halik bilir derler, belki geri dönüş yapmayı unutmuştur üyeler..
0BeğenmedimŞikayet
Adaletsiz ()ana sayfaya çıkmadı bende
0BeğenmedimŞikayet
ata39 ()Ne zaman gelecek yüzde 15 ?
Hangi grafikten gelecek dostum?
0BeğenmedimŞikayet
Zeybekefe09 ()Bilmiyorum herkesi ama bende gözüküyor
0BeğenmedimŞikayet
Sinemgms ()Emeğinize sağlık , geçen gün size rvn sorulmuştu yanlış hatırlamıyorsam öncelikle 89 geçmeli demiştiniz şu an ki yorumunuz nedir ? Yaklaşık 15 gün sonra halvingi var fiyata nasıl bir etkisi olur?
1BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Grafiği dikkate alan Yüz de 15 kazandı zaten.
ferit1919 için cevaplandı (yorumu göster)
6BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Cevap veren herkese teşekkür ederim. Bir allahın kulu da beğeni yapmamis grafiğe. Tepkiler gelmiyor sonra soruluyor elimizde kaldı ne olacak diye. Kimse yardımcı olunmuyor diyorlar. Bundan sonra eğer ilgilenildigini gormezsem faydasi ve faydam olmadığını düşünüp bırakacağım grafik islerini
YıldızBitco için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Herkes göremiyor mu acaba? C. elr kaçtı o halde.
Zeybekefe09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zeybekefe09 ()Grafikler gözüküyor kardeşim