Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
0BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Ayy çok teşekür ederim arkadaşım:))
dost55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dost55 ()evet, artık siz gümüşler kraliçesisiniz :)
Esrarengiz0666 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Kesinlikle öyle ben parite yapacak olursam gümüşe yaparım:)
1BeğenmedimŞikayet
dost55 ()zaten biliyorsunuz, usd majör para birimi her türlü değerlendirilebilir "parite" gibi:)
0BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Bereketli olsun bi alım fırsatı versin bende alayım birlikte yollarız olmazmı arkadaşım:)
0BeğenmedimŞikayet
dost55 ()evet, ben dün ufak bir alım yaptım, makasları ve vergiyi çıktıktan sonra yine ufak bir kazanç ile göndermeyi düşünüyorum, olmazsa da tutarız elimizde :)
1BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Oy hakkım bitmiş arkadaşım:) yukarı yönde beklemeye devam ediyoruz izleyip görecez dimi:)
0BeğenmedimŞikayet
dost55 ()sabah dediğim olay, halen aynı,
arkadaşım :)
1BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Oluşan grafik kepçe yorum geliyor şimdi:)
RumeysaHANSA için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Tamm arkadaşım olur sizin içinde uygunsa:) buyrun lütfen oluşan kepçeyi anlatın bize:)
0BeğenmedimŞikayet
RumeysaHANSA ()Bende bekliyeyim bari çanak mu fincan mı?
0BeğenmedimŞikayet
dost55 ()önce bir anlaşalım amacım kırmak değil ama lütfen bana hocam demeyin o ben deyilim, arkadaşım olur dostum olur...
sadece usd grafiğinden bir parça :)
0BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Evet sanırım biliyorum hocam bizi aydınlatır şimdi bekleyelim
RumeysaHANSA için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
TESLA_ ()Tam kepçe olmuş hocam teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
RumeysaHANSA ()Çanak oluşuyor demek istemiş galiba biri grafikte yardımcı olur mu ?
0BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Hocam ne demek istemiş şair burada aydınlatın bizi lütfen