Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (24)
1BeğenmedimŞikayet
Cüneyt_PINARBAŞI_ ()Çok Teşekkür ederim Emeğinize sağlık Hocam
acemi_yatirimci55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
SAKARYA_lı ()Fed faiz artirimina gidene kadar TC Enflasyonu dusururse uretimde kendine yetip guclenirse $ kurunu sabitler ve 2022 de $ kuru magdurlari çoğalır
gurbet68 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
gurbet68 ()2022 fed 3 faiz artisi bekleniyor bizim gibi ulkelerden dolar abd ye gider enfilasyon onslari yukari cekecektir iki ayakli yukselis 14 uzeri bence cok rahat gelir ytd
SAKARYA_lı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
SAKARYA_lı ()Suanki $ kuru ile Ons 35.15 olursa gr gumus 14 tl olur. neden ons yuksek yazdim cunki $ in ipi cekildi sadece ons tan destek görür 35 ons suan hayal ancak cok uzun vadede gelir
0BeğenmedimŞikayet
Cem41 ()Insallah ama kar istemiyorum yemin ederim zararim çıksın yeter çok sağol kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
gurbet68 ()Zararina bozma 14 tl ye bozacan az sabir
Cem41 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Cem41 ()Cok teşekkür ederim hocam
2BeğenmedimŞikayet
Cem41 ()Allah razı olsun inşallah çıkar cok kötü bir durum sabah kahvaltıyla duruyorum resmen gerçekten kötü bir durum
Clemam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cem41 ()Insallah hocam
0BeğenmedimŞikayet
Clemam ()Tez zamanda paraniz yerini bulur insallah. Psikolojinizi saglam tutun elden bisey gelmiyor beklemekten baska. Duseni gercekten düşmüş anlar..
0BeğenmedimŞikayet
acemi_yatirimci55 ()Vade sorununuz yok ise sabırlı bir şekilde beklediğiniz taktirde geleceğini düşünüyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Cem41 ()Hocam 12.74 den çok büyük zarardayim sizce gelirmi vade sorunum yok saygılar
1BeğenmedimŞikayet
Adaist0134 ()Teşekürler kardeş iyi geceler
1BeğenmedimŞikayet
acemi_yatirimci55 ()Zamansal olarak bir analiz yapmıyorum ama takip ettiğim Elliott dalga sayımları nedeniyle yükseliş beklentim mevcut. Orta - uzun vade için potansiyel seviyeleri paylaştım.
Adaist0134 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Gold87 ()Çok Teşekkürler yorumunuzu bekliyorum
0BeğenmedimŞikayet
Adaist0134 ()Hocam 2022 için varmı bir öngörünüz
0BeğenmedimŞikayet
acemi_yatirimci55 ()Şu an için yok. Zaman bulunca elimden geldiği kadarıyla bir analiz yapmaya çalışırım.
Gold87 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gold87 ()Altın ons hakında bir calışmanız varmı bir yorum yapatsanız srvinirim
0BeğenmedimŞikayet
acemi_yatirimci55 ()@Leben @Cüneyt_PINARBAŞI_ @baloğlu2929
1BeğenmedimŞikayet
Şahin__eymen ()Hayırlısıyla hocam.
2BeğenmedimŞikayet
acemi_yatirimci55 ()Her şey ihtimaldir.
Şahin__eymen için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ronx ()Tşk ederiz üstad eline sağlık inş 2030 ları bulmadan daha erken gelir bu rakamlar tşklrr
1BeğenmedimŞikayet
M_tmr ()Elinize sağlık hocam
0BeğenmedimŞikayet
Şahin__eymen ()2022 de 18 olurmu hocam.