Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
Ayyid ()Sizde yorumları aksi olup ciddiye alınmayanlardansınız. uzun süredir dikkatimi cekiyor. sizce bu düşüşün tekrar çıkışı olur mu? uzun vadede 500 gramım var cıkmalımıyım dersiniz. sizinde tavsiyenizi almak isterim. görüşünüz nedir
0BeğenmedimŞikayet
KUAFØR ()Bu rakam dipmi kardeş
0BeğenmedimŞikayet
zindani50 ()Hocam usd euro istediği kadar düşsün yada çıksın sizce almanın bir anlamı varmı artık. Aradaki farkı ödeyeceğiz dedi ? Yani kaybımız olursa ve kaybı verecekse ne anlamı olur ki uad euro almanın
0BeğenmedimŞikayet
Abdullah6363 ()Tebrikler.
Gerçekten ihtimal vermemiştim geçen hafta siz söyleyince.
MB de çaycı dayınız mı var? :)
0BeğenmedimŞikayet
nımesay ()12.66 lara kadar dusecekmi simdi bu dolar
0BeğenmedimŞikayet
forceblack ()Devam mı başkan gram TL 730 Lara sarkar diye hesaplıyorum tahminim doğrumudur.
0BeğenmedimŞikayet
Rdvndgn23 ()Bu düşüş sürecek kaçan kaçsın
0BeğenmedimŞikayet
FullLive ()FullLive yorumu (1 gün önce)
12 olmaz.
Ama 13.4 - 14.5 göreceğiz
https://altin.in/fulllive
0BeğenmedimŞikayet
rmdiri ()Helal olsun her dediğiniz çıktı.520? den aldığım altınları 1000 hedefinizde bozmadım haya yaptık nasip
0BeğenmedimŞikayet
Hazine_i_emval ()Aynı çıkışı gibi
Metizm01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Metizm01 ()Suni bir düşüş diye düşünüyorum abi