Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (27)
0BeğenmedimŞikayet
mavi_moon ()Malesef öyle arkadaşım. Eski adamlar dünyanın çivisi çıkmış derlerdi
Takiptekal için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İlliooo ()Araba ve ev piyasasi tamamen abarti adamlar faiz dusuyor fiyat yukseltiyor dolar cikiyor fiyat yukseltiyor tamamen kepazelik. Simdi sadede gelelim benim araba vardi ederi zamaninda 25 bin tl idi dolarda 8 seviyesindeydi 3 bin dolar eder dolar daha bugun 18 kucuk bi hesapla 55 bin tl maks dersin 50 k ( dolar artti yeah diyenler icin diyorum ) millet gecen hafta 70 80 diyordu ayni dolar yine 7 tl iken citroen c5 60 bin tl idi 9 bin dolar yapar 150 k yapmasi lazim su an yani bugun ki fiyati ile ama gecen hafta 200 u devirmisti 250 lere ucuyordu arac fiyatlari ortalama ayni model km hasar olayina gore tahmini
Cenk_21 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İntegral97 ()Satınca hemen yerine koymak lazım
0BeğenmedimŞikayet
Cenk_21 ()Yok kral 250 ye biraz düşük modelini :)
0BeğenmedimŞikayet
Takiptekal ()325 e mi :)
0BeğenmedimŞikayet
Cenk_21 ()O arac cok hoşuma gidiyor almayı istiyorum bakalim
0BeğenmedimŞikayet
NO_TIME ()Araban varmı
0BeğenmedimŞikayet
Takiptekal ()2015 kia rio aldım 49.500 1 yıl sonra 93 bine sattım 1 yıl sonra 325 bin TL yazmışlar
0BeğenmedimŞikayet
Cenk_21 ()Qyni kafadayim 100 e sattim 1 hafta sonra 180 yazdilar
0BeğenmedimŞikayet
Takiptekal ()Ömrüm boyunca otobüse binerim gerekirse yürürüm yine almam
YalanAvi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
XxXderler_ ()Bugün almasan yarin daha fazlasını vereceksin maalesef . Bir de böyle be durum var
0BeğenmedimŞikayet
YalanAvi ()O bi şey mi pala dayım fiat siena 99 model 85 diyo adam. Klima vs yok. Arabanın tek artısı hidrolik :)
0BeğenmedimŞikayet
Takiptekal ()180 200 bin TL ye hundai getz nedir ya yemin ederim sanki rüyadayim uyanacağım
XxXderler_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
XxXderler_ ()Kesinlikle haklısınız . Elden gelen bir şey olsa
0BeğenmedimŞikayet
Takiptekal ()Artık ahirette araba sahibi oluruz böyle arabaları ben almam yukarısınida zaten istesemde alamam yani araba mevzusu kapandı
STEVEN_SEAGAL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
STEVEN_SEAGAL ()Düşürür de öyle alır parası olan
0BeğenmedimŞikayet
Takiptekal ()Alırlar Alırlar
STEVEN_SEAGAL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bigaripyolcu ()Ne bileyim çok şaşırdım
0BeğenmedimŞikayet
STEVEN_SEAGAL ()Katladida kardeş alacak var mı
0BeğenmedimŞikayet
Takiptekal ()Sadece bi değil ki ev araba arsa aklina ne geliyorsa fiyatı 4 katına katladı bizde burda dolar yükselince seviniyoruz kazanıyoruz diye
0BeğenmedimŞikayet
Takiptekal ()Sorunsuz ayağımı yerden kessin diyeceğin bir araba 2011 2013 arası araba fiyatı 250 300 bin tl
mavi_moon için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kemal5734 ()Yuh vay be
0BeğenmedimŞikayet
XxXderler_ ()Aman allah fiyata bak,
0BeğenmedimŞikayet
Takiptekal ()Yani adam napsin herseyin fiyati uçtu
Bigaripyolcu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mavi_moon ()Yuh o arabaya okadar para verilir mi
0BeğenmedimŞikayet
bellaciao ()Şaka gibi.. daha nasıl batar bir ülke
0BeğenmedimŞikayet
Bigaripyolcu ()Modeli kaç vey tenekeye bak sen