Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (27)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Hocam atabilirsiniz. cunkj vereceğiniz rakam büyük ihtimal gelecek. sanki sizi duydu başkan bugün çıkıp faizi indireceğiz dedi yine
Gün_olur__ömre_bedel için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam çalışabilir ancak tekrar düştüğü yerin üstüne çıkarsa işte o zaman yeni zirve kaçınılmaz olur. dolar tl nin düşmesi için yeni zirve yapmaması lazım
2BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Hocam bir farklı bakis acisi daha var ama onu cizip atmaktan imtina ediyorum cok yuksek rakamlara işaret ediyor bu yuzden diliyorum ki bu ters flama çalışır ve satis baskısı oluşur ve ait olduğu yere düşer
Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Amin cümlemizden inşALLAH değerli hocam
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Hocam çalışır veya çalışmaz biz gördüğümüzü yazalım
zaten açıklama yazıyoruz güvenilir olup olmadığını da ekliyoruz
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()sayın hocam Rabbim sizden de razı olsun
Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Bilmukabele hocam
Sergio_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Ben teşekkür ederim
Çakıltaş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakıltaş ()Emeğinize sağlık teşekkür ederiz
2BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Teşekkkür ederiz hocam. Sterlin sayfasına daha önceleri sadece siz varsınız diye ara da uğruyordum. Ancak sayfada biraz vakit geçirince buradaki birbirinden değerleri hocalarımızı tanıyınca benim için vazgeçilmez bir yer oldu. Burda bulunan hocalarımızdan ben razıyım RABBİM de razı olsun inşALLAH
1BeğenmedimŞikayet
Sergio_ ()En kalbi hürmetlerimi sunarım sevgili hocam. Minnettarım!
1BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Sağolasın akif hocam çalışır mi bilmem mb müdahalesini bile dakikasinda tolere ediyor piyasa :(((
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Sayın hocam ağzınıza sağlık. Sayfamızda yazan tüm güzel gönüllere sahip arkadaşlarımız dert görmesin inşallah saygılarımla
1BeğenmedimŞikayet
Sergio_ ()İyilik Allah'tan, tevazu- saygı ve iyi niyet ise onun emri. Naçizane bu emir doğrultusunda hareket ediyoruz. Güzel bakan güzel görür efendim, kendi adıma bu güzel düşünceniz için teşekkür ederim! Güzel gönlünüz dert görmesin inşallah, hürmetler hocam.
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Eyvallah Fatih hocam Bilmukabele
Fatihsultan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Yaşınız ömrümüz hayırlı uzun ömürlü olsun hocam. cani gönülden içimden gelerek söyledim.
3BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Fatih hocam varolasın sen. Sterlin sayfasını görüyorsun buradaki arkadaşların hepsi birbirinden değerli , hepside iyi niyetli insanlar. Ben hepinize karşı sevgi ve saygı duyuyorum.
1BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Ya hocam sizi çok seviyorum Allah için. :)saygı duyuyorum. bilmukabele
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Hocam eline sağlık
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Fatih hocam piyasada fırsatlar bitmez.
2BeğenmedimŞikayet
Sergio_ ()Evet Akif hocamın nokta atışıy dı:))Bahsi edilmişken ona da selam ve saygılarımızı iletelim bu arada. Fatih hocam kur da hedefte olan rakamı sizde biliyorsunuz. Endişe edilecek bir durum da söz konusu değil. Hatta ben bu süreçte al satı doğru bulmuyorum ve al satı şimdilik askıya alma kararı verdim sevgiler.
1BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Hocam Akif hocamın grafiginde 17rakami varmış ben onu görmemişim görseydim satardım elimdekini kaçırdık umarım hayırlısı olur
0BeğenmedimŞikayet
Sergio_ ()Mrb hocam 22,80xx idi yanılmıyorsam cuma günü en yüksek. Grafik çok kıymetli bildiler içeren bir yol göstericidir, ama unutmamamız gereken husus piyasada şartları her zaman, politik iklim, jeopolitik ve konjonktür belirler! Bugün geldiğimiz nokta Venezuela'nın Hugo Chavez sonrası yaşadığı ve akabinde derin ekonomik buhranı getiren süreçle hemen hemen aynı. Bu durum öyle faiz artırarak hemen aşılacak bir konu değil. Geriye dönüp bu sürece nasıl gelindiğine bakarsanız az çok ne anlatmak istediğimi anlarsınız. Hürmetler.
1BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Hocam burada grafik 22 he gider demiş strelin için ama strelin zaten 22300lere gitti
0BeğenmedimŞikayet
Sergio_ ()Estağfirullah hocam, naçizane kendi çapımızda yorum yapmaya çalışıyoruz, fayda sağlamak amacıyla, insan olabilmek gerisi. En kalbi hürmetlerimi sunarım.
1BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()teşekürler sağolasın çok güzel özetlemişşin durumu, saygı hürmet benden abim
0BeğenmedimŞikayet
Sergio_ ()Emeğinize sağlık hocam, Eğer hareket 23 seviyesine doğru hareket ederse ki hafta açılışı ile belli olur, zannımca bireyselllerin dövize girmesini teşvik edecektir. Bu da kurda yeni tepeler olarak karşımıza çıkabilir. Geri dönüşler ise tamamen alım fırsatı doğuruyor ve aşağı yönlü hareketi sınırlı kılıyor hocam. Bekleyip göreceğiz hürmetler.