Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Bu yorum çıkmış 1071 olmasada 1059 gelmiş 944 aşağısı dikkat edin demiştim gr da dolar destekli fena düşüş oldu
Siteye yorum yazıyoruz çıkmıyor anlamış değilim admin engeli var galiba benlik sıkıntı yok soran arkadaşlar tüm bildirimlere cvp veriyorum bazen takip etmeyip aynı şeyleri soranlar hariç
ntmen_x için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
last_chance ()Evet aldığım rakam gelsin satcam elimde dolar var 16.55 den gram var 50 si 985 den TL vr biraz da Euro
Dumanlı06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Tebrik ederim efenim valla harikasınız ben cesaret edemem :)) Neyse ons yükselişe gecerse 1200 den alırım nasıl olsa $ yavaşlar biraz inis yapar ve ons takviyeli yükseliş başlar stop gerekirse dikkat edin 939 aşağısı 910 riski olabilir geldiği zirveyi pas geçmez gr yoluna devam eder fakat bu rakamlarda alanlar için dikkat etmekte fayda var
last_chance için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Dumanlı06 ()İki yudum süt iç panikle aldın maliyetine gelince yine panikle satacaksin elde ne var?
0BeğenmedimŞikayet
Emir72 ()Eğer İyi bir düşüş olursa benle sen tek değiliz :(
0BeğenmedimŞikayet
last_chance ()Seninki bana bakarsan iyi benim midem ağrıyor yinee :(
Emir72 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Emir72 ()İnşallah terte kalmayız 949 dan girdim bende
1BeğenmedimŞikayet
last_chance ()Kankim bende 985 aldım bilion muu
0BeğenmedimŞikayet
Eudora ()990dan almıştım, bekleyelim madem biz:)
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Ben hiç bir zaman gr da düşüş beklemem
Gramı al sat için kullanmam ve geçmiş dönemlerde fiyat hareketleri ne göre 540 dan 390 a iniş düşüş olarak alom fırsatı vermiştir şimdiki fiyati bunu onaylar burada düşecek diyenler her zaman olur ufak geri düzeltme hareketleri olabilir teknik olarak durumu ise 944 ve 940 aşağısı olmadığı sürece 1071 hedefinde eğer iniş olmazsa ons takviyeli yükselişé hazır olun derim
Tabi iki indikator çizmiş bu grafikmi diyen calculatur gibi büyük hüstad lar daha iyi bilir
2 ayda 2 yaldız almiş nede olsa büyük usta ; ))
Nevkar1976 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Nevkar1976 ()Gram da düşüş mü bekliyorsunuz hocam
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Sn @calculator bu konu çözülene kadar engelini kaldırdım sonra tekrar engellerim seni
Bana bildiğim şeyi anlatmaya uğraşma ben bu konuyu geceli yıllar oldu dün öğrendiğin formasyonu burada bana satmaya kalkma sana tavsiyem burada yaldız alıp hüstad olacaksan daha kısa az öz ve net yaz yazdıklarını ben anlamıyorum acemi arkadaşlar nasıl anlayacak senin mevsimsel döngü yazın ile dalga geçmedim sen neden uzatıyorsun cepten acele ile attığım grafiğe rakamlara yorumlara odaklanıp arkadaşlara faydalı olmak yerine iki indikatorle grafik mi bu diye alay etmek sonrada burada insanlara faydalı olmaya çalışıyorum yok dalga geçiyor filan yazmış olman beni pek ikna etmedi önce biraz karşındaki kişiye saygı göster ki saygı bulasın
Gan prensipleri önemlidir sadece mevsimsel döngü yoktur şimdilik benim için tüm formasyonlar gibi sadece olasılık tir fazla uzatmaya gerek yok
Gr için bu konuda soran arkadaşlara yazdığım örnek sana örnek olsun tarihleri ve rakamlar yazdığım yorum gayet net şirinlik yapıp takipçi toplamaya uğraşmam sitede gerekirse girmemek üzere çıkarım hiç sorun değil