Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (21)
0BeğenmedimŞikayet
Yelizm ()Bereketli olsun. :)
Gün_olur__ömre_bedel için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()@Yelizm bak bu geldi bu bir alım noktası
Gün_olur__ömre_bedel için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Öyle bir infikatör var ki Ben'im ve Genelin dolar hakkında yorum yapmamızı pek mumkun kılmıyor.
cancanim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
cancanim ()Abi dolar grafik geçerli mi. Dolar şubat sonuna kadar tahminin nedir. Bi yorum lütfen
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()0BeğenmedimŞikayet
sertuh43 ()Dolarla ilgili öngörünüz nedir teşekkür ler
0BeğenmedimŞikayet
yldrma ()Tamam teşekkürler abi sizden gelen hareketi bekliyoruz.
TheNight için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TheNight ()evet ben öyle yapacağım.
yldrma için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
GRAMCIYIZ ()teşekkürler hocam, dilerim siyah 4 e çalışır.
0BeğenmedimŞikayet
yldrma ()Yunus abi saat 2 den sonra hedef gelirse banka da sattirirsa hemen satıyoruz değil mi?
0BeğenmedimŞikayet
Torul29 ()İnşallah hocam milletin yararına olanı yaparlar asgari ücret zammı ile ürünlere gelecek zammın parasının üç katını zamdan önce aldılar vatandaştan.
2BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Düşüş içinde bahaneler lazım. Biraz nefes aldırmalılar.
Torul29 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Torul29 ()Hocam Yurt içindeki banka ve büyük yatırımcılar sabit kalsa bile paralarına para katmak uğruna bunada benzin döker yakar.
1BeğenmedimŞikayet
ashcoffee ()Bu hafta benim de hızlı kararlar almam gerekebilir de o yüzden sordum. Teşekkürler :)
2BeğenmedimŞikayet
TheNight ()Eyvallah sağolun
9BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Faiz sabit kalırsa bu destekler test edilebilir.
Dolayda teknigin uydurulamadagı yani öngörünün çok tutmadıgı bir zaman dilimlerinde oldugumuzu unutmayalım.
1BeğenmedimŞikayet
GRAMCIYIZ ()hocam farklı varyasyon mu var ben anlamadım, izah etseniz?
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Zaman konusunda çok birşey söylemek ogru olmaz. Ama Ben hızlandırlılmış bir turda oldugumuzu düşünüyorum. Yani herşey çok hızlı olacak.
ashcoffee için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ashcoffee ()3. dalgayı ve 4. dalgayı hangi zaman dilimi için öngörmeliyiz?
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Hayır. gayet normal gibi.
0BeğenmedimŞikayet
TheNight ()ustam 1. ve 2. dalga sonrası 3. dalga çok alakasız yerde değil mi sence?