Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (7)
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()BTC alt yorumdaki kanal içindeki hareketine devam etmektedir.
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Sayın hocam, gann alım satım kuralları var. Sayfalara düşmediğinden pro- filime ekledim. Ben bu kurallara net uyarım. w. d. gann bir araştırınız
YıldızBitco için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YıldızBitco ()Anladim hocam sorun zaten sosyal medya gecen aylarda takip ettiğim fenomenler ozellikle boga gelecek o coin bu coin adi telâffuz ederek toplu hareket sagliyordu farkettim tamamen kapattim sayfadan yorumlara goz atiyorum fikir alarak haraket etmeye calisuyorum Mayis ayinda 4defa zararina sattim aldim panikle sattim vs. sorunlarim oldu simdi dogru halme yapmaya calisiyorum. Nasip olursa önce zarar etmemeye calisiyorum.
calculator için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
calculator ()Sayın hocam kastım buradaki arkadaşlar değil öncelikle belirteyim. Sosyal medyada şu gidecek şunu alın, şu his- seler uçacak diyen ve teknik açıklmaası ya da temel açıklması tatmin etmeyen insanlar çok fazla. ellerindekileri yukardan satma peşindeler. Grup ve topluca hareketlerle ky nin etinden tırnağından arttırdıklarına gözlwerini dikmiş durumda. Aman öğrenin ve kendi çiizmlerinizi kendiniz yapın ve herkesin grafiklerini mutlaka inceleyin ki kimse her zaman diliminde oluşan oluşumları her zaman takip edeemz. Çizim bilirseniz baktığınız grafiklerdeki doğruları yanlışları görür ya da sizin görmediğinizi biri görmüştür onu fark edersiniz.
0BeğenmedimŞikayet
YıldızBitco ()Bugun yazmissiniz gördüm hocam yarin ilk isim bakicam izliycem araştıracağım . al diyenle aliyoruz sat diyenle satiyoruz bazen köru korune, kendimizi bu konuda gelistirmemiz gerekiyor cok haklisiniz.
calculator için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Hocam, en az iki iğne ucunu çizgi ile birleştiğinizde trend oluyor. Bu kadar basit. Kıvaç özbilgiç indikatörlerle al sat stratejilerini hemde kaç tane anlatıyor. Para kolay kazanılmıyor.
Madem bu işi yapacaksınız lütfen öğrenmeye başlayın. Kendinizi bu sarmaldan kurtarın.
0BeğenmedimŞikayet
YıldızBitco ()Emeginize saglik.