Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Estağfurullah hocam. Bende öğrenciyim. Sürekli geliştirmeye çalışıyorum. Bir faydam oluyorsa ne mutlu. Saygılar dilerim.
cenap_dayiniz_geri_dondu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Demliçay12 ()Bilmukabele.
Karşılıklı sevgi ve saygı içinde olanlardan , kadir kıymet bilenlerden olmak apayrı bir güzellik, ilmin , bilgin daim olsun..
Tek çekincemiz spek :((
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Estağfurullah. Çok basit aslında verdiğim formül her daim ezberinizde olsun. Gram TL fiyatını bu şekilde tüm değerli metaller için hesaplarsiniz. Sizi öğlen yaptığım bir paylaşıma da etiket yapacağım. Daha anlaşılır olur diye tahmin ediyorum. Saygilar efendim
Esrarengiz0666 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Can parem. Senden yorum almak bile benim için çok kıymetli. Sağol varol
Can ablam.. Bakalım neler olacak? Bu hafta full veri:))
Demliçay12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Çok teşekür ederim bu hesaplamarı hep karıştırıyorum ben not alarak takip edersem sanırım daha iyi anlarım tekrar teşekürler
1BeğenmedimŞikayet
Demliçay12 ()Sevgili Yasemin, eline , emeğine sağlık.
Çok değerli bilgileri bizimle de paylaştığın için teşekkür ederim.
Bir yandan grafik, veri , bir yandan dünya gündemi ve iç dinamikler...
Takipteyiz.
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Gümüş ons hocam... Onsun TL karşılığını da verdiğim formülle hesaplıyoruz. Misal 21.40 a geldi diyelim ki ons 21.40 x o anki dolar kuru (Misal 13.88 diyelim) / 31.10
21.40x 13.88/ 31.10= 9.55 TL ye tekabül eder.
Rakamı hesaplamayi göstermek için kullandım.
0BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Selamlar bu attığınız gümüş ons için değilmiydi gümüş için se TL olarak sordum teşekür ederim
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Selamlar.. hangi ons rakamını soruyorsaniz o anki dolar kuru önemli. Hesaplama su şekilde hocam
Ons değeri X dolar kuru/ 31.10= Gram TL fiyatı.
Saygılar
0BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Emeğinize sağlık teşekürler TL ile kaça tekabül ediyor acaba