Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (23)
1BeğenmedimŞikayet
izai ()Evet o zaman yemin edelim dolar almayacagıza belki inanırlar. Canim ulkem ne hale geldi.
1BeğenmedimŞikayet
Çermik ()Evet bahçe işi de bitti:))
Akan_Deniz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akan_Deniz ()Çermik saol
İyi gidiyor. Gorunmedin. iyisin umarım. bahce işi de bitti.
Çermik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akan_Deniz ()Evet ben yazıyorum kaç gündür linç yedim. ama zamanı gelince
Eragon_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akan_Deniz ()Katılıyorum size. hep yazdım bekledikleri bişi var.
0BeğenmedimŞikayet
objektif_görüş ()Yeni mi geldi bu mesaj size
0BeğenmedimŞikayet
Çermik ()Kardeş nasıl gidiyor; ))
0BeğenmedimŞikayet
mcaslan ()Tavsiyeleri dinlemek lazım önerilere açık herkes az harcama konusunda :)
0BeğenmedimŞikayet
Akan_Deniz ()Ucuz alternatiflere mi geçsek :)
mcaslan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akan_Deniz ()Senin dediğin teşvik ama. Tam da faiz kararından önce mi olur
0BeğenmedimŞikayet
mcaslan ()Tuv. Kağıdı için kredi çekmek lazım artık
0BeğenmedimŞikayet
Akan_Deniz ()Baska kisitlama geliri pazartesi dolar satışı durur mu ki :)
Bluemoon için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bluemoon ():- ) illa onların istediklerine göre yatırım yapamam ben. keza daha önce yapılmıştı nerede o zamanında dolar yakanlar? şimdi dolar zengini oldular... ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Akan_Deniz ()Ben belki tuvalet kağıdı Alicam.
0BeğenmedimŞikayet
Akan_Deniz ()Pazartesi ilk iş
timucin34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bluemoon ()Yatırım teşvik değil alınan bildiğimiz kredi. faizsizde vermiyorlar. kim karışır komisyonuyla aldığım paraya. bu kafayla daha çok bozulur ekonomimiz... ytd.
0BeğenmedimŞikayet
timucin34 ()O değilde hafta sonu na TL ile girdik iyimi yaptık kötümü kestiremez oldum. pazartesi duruma göre alım yapicam
0BeğenmedimŞikayet
Akan_Deniz ()Yasal merciler tarafindan amaç dışı kullanim olarak degerlendirilmektedir. diyor. bakarmisin. geliyor gelmekte olan.
1BeğenmedimŞikayet
Bluemoon ()Kredi alan istediği gibi kullanır. hem faizini öde hemde kullanılacak yere karışsinlar. yok öğle yağma.
0BeğenmedimŞikayet
Akan_Deniz ()@timucin34 koydum.