Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (23)
0BeğenmedimŞikayet
LOVEROSE ()Ağzınıza sağlık hocam elinize emeğinize yüreğinize sağlık.
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RG58 ()Merhaba gardaş gümüş Ons aşağı gelirmi teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()dolartl düşe kalka 16'sına gider
ons'lar düşe kalka 15'ine kadar gider
Nevkar1976 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Çok fazla şansı kalmadı mer. mi ler azaldıkça görüntü de netleşir
erke_han için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
erke_han ()sırf ikinci yi açmasın diye kam zamanında müdahale geldi üstadım bizle beraber TCMB sizi takip ediyor:)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Müdahale ettiği miktar kadar
Nevkar1976 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mbolun ()Dostum acil tl mi lazım. Acele etmeyiniz. Zıplaması için önce çömelmesi lazim
GADDAR61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
GADDAR61 ()Eyw gardaşım, hakkımızda hayirlisi bakalım nere gidecek.
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Dolar desteğiyle yıkılmadı ons tepki verirse ayağa kalkabilir
0BeğenmedimŞikayet
GADDAR61 ()Ons dan anlamam güzel insan, parayi 9m85 sen gümüş yaptim geçen hafta, sonuç hergün eriyor bu gümüş
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Gümüş ons mu
1BeğenmedimŞikayet
GADDAR61 ()Gardaşım, bu gümüş üzecek gibi bizi, beklemeye devam mi, zarar çok, buradan dahada geri giderse mahveder bizi
1BeğenmedimŞikayet
erke_han ()teşekkür ederim üstadım hayırlı cumalar
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Akif ustanın dediği gibi malesef her düşüş alım fırsatı diye. gercektende öyleymiş.
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()3 dakikası kaldı vurdu vurdu
sfbll için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mrttnc ()Hocam hala tamamen tl de misiniz?
1BeğenmedimŞikayet
sfbll ()Hocam üçüncü bir çekiç gelir mi sizce yoksa mb saldı mı artık doları?
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Bunun yanında bir yeşil mum daha açarsa boğa görüntüsü netleşecek @erke_han
Gümüş_Sevdalısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sevdalısı ()Hocam dunkü boğalı ayılı grafikte şimdi kimlere dogru yoneldi grafik belli oldumu affinıza siğınarak soruyorum
0BeğenmedimŞikayet
erke_han ()özür dileyerek bunu tam anlayamadım üstadım?