Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (24)
0BeğenmedimŞikayet
E1985 ()@celik2119 hocam, uzun vade hisse almadınız demi daha, alınca paylaşcaktınız. Acaba kaçırdım mı diye düşündüm.
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
calculator ()Sn. @E1985
Alt yorum da teknik açıdan olumlu görünen hisseler mevcut. İçinden beğendiğinizi ve şirketleri inceleyiniz.
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Hocam çok zevkli ve emeğinizin karşılığını alıyorsunuz. Benim avantajım şu oldu. Çok rahat bir işim var ve zamanım çok. Öğrendiğim her bilgiyi tüm yatırım araçlarımda aradım çizdim. İlk başta zorlanır gibi oluyorsunuz fakat çizdikçe hızınız artıyor. Öğrendiğiniz her bilgiyi mutlaka bolca çiziniz.
Coşkundan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Coşkundan ()Aynen öyle yapıyorum hocam, not alıyorum :)
Bu noktaya bir senede gelmiş olmanız muazzam. Ya çok kıvrak bir zihniniz var, ya da eğitim hayatı biteli çok olmamış. İkisi de harika.
Takipteyim hocam, özellikle de bu işi öğrenme adına...
calculator için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Başlamak bitirmenin yarısı 1 seneden fazla oldu hala yeni şeyler öğreniyorum. Nacizane bir tavsiyem olacak, öğrendiğiniz her bilgiyi bir yere not edin. ilerde çok lazım olacak. Benim teknik analiz konusunda çıkardığım 240 sayfalık notum var ve sürekli ekleme yapıyorum :)))
0BeğenmedimŞikayet
Coşkundan ()Eyvallah hocam. Takipteyim.
Öğrenecek çok fazla şey var biliyorum, ucundan kıyısından başladım. İzinizdeyim hocam.
2BeğenmedimŞikayet
calculator ():))) Sn. @Coşkundan ,
Fen Fak. Mezunları her şeyi veriler haline getirmeyi sever. Çizdiğim tüm formasyonların çalışanlarını ve çalışmayanlarını kayıt altına alıyorum. Sebebi ise yeterince örneklemim oluştuğunda bir hisse de formasyon oluşumu olduğunda yorum yaparken bu formasyon bu hissede yüzde xx başarılı şekilde çalışmış diyeceğiz. Bu da bize büyük avantaj sağlayacak. Bir diğer husus ise hangi hisse de en iyi hangi fm ya da bistte en iyi çalışan formasyonu tespit etmek. Formasyonlar hemen oluşmuyor bu sebeple biraz zaman alacak ama yeterli örneklem biriktiğinde hepimiz için yol, su, elektrik olarak dönecektir.
1BeğenmedimŞikayet
Coşkundan ()Sevgili hocam sayenizde"Adam eve gidiyor! " (Adem- Havva" formasyonunu öğrendim.
Komik tarafı şu ki ilk başta gerçekten "eve gitmek" ile ilgili bir benzetim sanıyordum :)
Sağolun.
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Sn. @_ErbakaN_ bunlarda ilginizi çekebilir
0BeğenmedimŞikayet
Bilgisiz13 ()Emeğinize sağlık hocam
1BeğenmedimŞikayet
calculator ()Sn. @K_Ç_B ,
Önceden az çalışırdım ama çayımı, kahvemi ve hal hatırı eksik etmezdin. Şimdi çok çalışıyorum ne çay, ne kahve ne de hatır gönül sormandan mahrum oldum.
2BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Hocam harika bir liste. Elinize sağlık. Bunlardan aldıklarımı size yazarım. Devamını da bekleriz. Saygılar
0BeğenmedimŞikayet
Kün_Fe_Yekün_19 ()İlgi alakanız için teşekkür ederim hocam Allah'a emanet olun
4BeğenmedimŞikayet
calculator ()Sn. @celik2119 üstadım alt yorum dipteki görünümü güzel hisseeler
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Sn. @Kün_Fe_Yekün_19 bunları da inceleyin
0BeğenmedimŞikayet
X112X ()bunların hepsini yarın alıyorum teşekkürler :))
0BeğenmedimŞikayet
X112X ()bu hisseler daha fazla mantığa yatıyor :)) değerlendirmesek olmaz yarın bi pörtföy yapayım
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Sn. @X112X alt yorum
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()daha ne olacak hocam fazlasıyla teşekkürü ve dua'yı hak ettiniz
çok teşekkür ederiz allah razı olsun emekleriniz için
allah ilminizi artırsın sağolun varolun
0BeğenmedimŞikayet
erke_han ()eline emeğine sağlık üstadım
teşekkür ederim
1BeğenmedimŞikayet
calculator ()Borsa uzun vade başlığıyla attığım çalışmalar başka yerde olsa ne olur Sn. @K_Ç_B haksız mıyım ama sürekli uzun vade soruyorlardı.
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Kazanması da kaybetmesi de yüksek
Emre9773 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Emre9773 ()Borsada kaybetme olasılığı dahamı yüksek gümüşe altına göre kendi bünyesinde müdahale olabiliyormu
2BeğenmedimŞikayet
calculator ()Sn. @ASRN , Sn. @K_Ç_B , Sn. @Cobra34 bunlardan kendilerine göre temellerini araştırıp seçsinler benden bu kaaa