Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()sizin de dostum. bereketiniz bol olsun tekrardan.
VeterinERsin için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
VeterinERsin ()Bu seferlik gözü kararttım. Daha önce bu jetonla ufak bir geçmişimiz var . @Nicotinee kaptan sağolsun önermişti. O zaman 1 den 3 e hedefti. Kar aldım ama çerçeve si elimde kaldı :) nasıp artık. Geceniz iyi olsun...
Ayhnkpln için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()parclı alım yapmak gibi parcalı satım da muhim bu piyasada dostum.
0BeğenmedimŞikayet
VeterinERsin ()2.36 dan almıştım. 3.80 satış emrinde @Ayhnkpln
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()alım yaptınız mı dostum
0BeğenmedimŞikayet
VeterinERsin ()3.77 ye değecek sanki :)
1BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()o mutluluk bana ait. onore oldum. cok tesekkur ederim dostum. daim olsun her ortamdaki mutlulugunuz. saygım sizlere..
1BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()alt postta kimsenin begenmedigi sormadıgı grafikte lrc ikili dip hedefini tamamladı 2 gün olmadan. takip edip alım yapanlar satıs degerlendirebilir. ben yarısını verdim. diger yarısını belirttigim ikinci hedef odaklı olarak ve aldıgım yere stop atarak bekletecegim. herkese bol sans.
0BeğenmedimŞikayet
VeterinERsin ()Teşekkürler Ayhan kardeş mevsim normallerinin biraz altındayız :) sizler gibi paylaşımcı insanlarla muhatap olmaktan mutluyum.
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()sagolun dostum siz nasılsınız?
0BeğenmedimŞikayet
VeterinERsin ()İyi geceler @Ayhnkpln nasılsınız?
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Yatirimimin Yüz de 15 i shipte. Yeterli cevap olmuştur sanirim dostum
BNB_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Majorler üzmez ama bekletebilir. Güzel sepet dostum
ZOYA için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BNB_ ()Shib hakkında dusuncenız aynı mı hocamm. Yükseliş diorduk ama
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Eyvallah dostum. Kimseden tepki gelmeyince şüphe ettim
Switchb4ckk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Switchb4ckk ()Evet usta çıktı
1BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Arkadaşlar akşam lrc grafiği atmıştım. Cıktı mi alt postta?