Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0413 16:08:36
EUR 36.0067 16:08:36
USD 34.5541 16:08:36
ALTIN ONS $2699.5650 16:08:36

Konu: BTC Günlük Grafik Görünümü 06.12.2021

btc 'de en son ve geçtiğimiz hafta grafikler üzerinden belirttiğim gibi günlük MA20 ve günlük MA50 üstünde kapanışlar yapamaması ve 59.250$ bölgesinin geçilememesi ve ardından Cuma günü en yüksek test edilen 57.652$ seviyesinden sonra yükselen destek çizgisinden aşağı yönde bir kırılımla birlikte günlük MA100 ve bu hafta da haftalık MA20'nin kırılmasıyla ve Altın da kapanışlar yapmasıyla birlikte C.tesi günü de en düşük 41967.50$ seviyesine kadar 16K$'a yakın bir düşüş gerçekleştirmiş olduğu ve yükselen destek çizgisi, yeni bir yükseliş hareketinin başladığı Temmuz ayı sonundan bu yana varlığını koruyor olduğunu ve şuan bu desteğin altına sarkmış görünüyor olduğudur.. Şuan BTC'nin günlük grafik akışı üstünden adım adım gidecek olursak şayet, günlük MA200 kırmızı çizgi HO üstünde tutunuyor ancak kısa vadede yükselişine devam etmesi için öncelikle en son tepe bölgelerini geçmesi gerekmektedir.. O tepe bölgesi de grafiktede gözüken ve sabah ki grafiktede ifade ettiğim gibi 49777.62$ ve üstünde net başarılı kapanışlar yapması durumunda günlük EMA200 siyah çizgi HO'nin 52.095$ üstünde adım adım haftalık MA20 52.3K$ civarı kısacası regresyon alttabanının üstünde kapanışlar yapıp hedef hedefine doğru gitmesi şeklinde ilerlemesi beklenilebilir..

Haftalık MA20 seviyesinin üzerinde özellikle haftalık kapanışlar yapması yukarı yönlü seyrin devamı niteliğinde olması şeklinde beklenilebilir ve 100 günlük MA turuncu çizgi HO ve sonrasında günlük MA20 yeşil çizgi HO'ya doğru düzeltme yapa yapa gitmesi sözkonusu olacaktır.. Günlük grafikte ve teknik göstergelerde MACD indikatörü şuan negatif bölgede ve RSI ise düşüş yönüyle 50'nin altına sarkmış durumda olduğu, 50 seviyesi şimdilik ileride de direnç konumuna geçmiş durumdadır.. BTC'de gördüğüm, okuduğum ve anladığım kadarıyla bir operasyon yapıldığını öngörüyorum, çünkü temel analizle bile alakalı hiçbir olumsuz/negatif bir bilgiye pek rastlamadım.. Siz yine de duruşunuzu, sabrınızı ve stratejinizi bozmadan yolunuza devam etmeniz olsun grafikteki FiB seviyelerini kısa vadede takip etmeniz sözkonusu olabilir dostlar bilginize..
Şimdilik iyi akşamlar, bol kazançlar..

Yorumlar (6)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

Acemialtinc ()

Hocam şöyle bir öngörüm var. Fed toplantısı 14 15 Aralıkta. 10 11 Aralık a kadar ufak ufak yükselecek ve tekrar aşağı salacağını düşünüyorum.

CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)

8BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Tşkler değerli @orbis , Rabbim yardımcı olan tüm dostlardan Allah razı olsun.. Teknik anlamda ve genel olarak bakıldığında piyasa ile ilgili herkes olumsuz konuşuyorsa sonucun bugün görüldüğü gibi pozitif ve yukarı yönlü kırılmasıdır, bizlerde elimizden geldiği kadarıyla destek olabiliyor ve yardımımız dokunuyorsa ne mutlu bizlere, bol kazançlar..

orbis için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

orbis ()

Sn. @CoDeX© , bu sayfanın sizin analizlerinize ve sizin gibi değerli bilgiler paylaşan dostlara ihtiyacı var. Uçar, kaçar, göçer diye insanları pozisyon almaya yönlendirmek yerine fikir ve analizlerle bilgi paylaşmak bana göre en önemli destektir.
Allah razı olsun, emekleriniz için çok teşekkürler, bol kazançlar, hayırlı geceler.

8BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

@Fatoş01 @Switchb4ckk , tşkler değerli dostlar..

BTC. Dominans % 40 civarına iğne atmış görünüyor ve altkoinlerin ağası ETH'da kısacası şimdilik sağlam duruyor ve, BTC böyle akümüle olmaya ve yana doğru ticaretine devam ettiği takdirde ETH'da küçük kardeşlerine liderlik yapacağını öngörüyorum.. ETH. Dominans'ta da işler gayet iyi durumda şuan % 22'ye yakın ve ETH ne kadar sağlam durursa altkoinlerin yeniden kısa vadede yükselişler yapması her daim sözkonusu olacaktır.. Biraz zaman, biraz da BTC'ye güvenirlilik gelmesi durumunda bu yolun burada bitmeyeceğini gösterir nitelikte olduğudur, şimdilik bekleyelim görelim bakalım dostlar..

SON_GÜMÜŞ_BÜKÜCÜ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

SON_GÜMÜŞ_BÜKÜCÜ ()

hocam emekleriniz ve değerleri yorumlarınız için teşekkürler Allah razı olsun inş hep beraber çıkacağız düzlüğe

1BeğenmedimŞikayet

Fatoş01 ()

Emeğinize sağlık sayın hocam

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum