Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
0BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()GRAM Altın için, beklentim ve senaryom alt yorumda dır,
eğer 109. 24 ve 112. 30 geçilirse; 118- 120 civarı satış yapıp,
sonra 109- 110 civarından tekrar alım yapmayı planlıyorum.
kendi vade yatırımcı tarzıma göre, bu benim planımdır.
siz de kendi planınızı yapabilirsiniz.
0BeğenmedimŞikayet
kanaatkar63 ()alım yerleri nerelerdir temel hoccam
0BeğenmedimŞikayet
Ümitt ()hocam 112 rakamını hangi tarih aralığı için tahmin ediyorsunuz
1BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()@Armagan arkadaşım,
haziran 2014 de, GRAM altın fiyatı, EY 106 ve ED 99 olmuş,
22 ayar bilezik fiyatı ile GRAM altın fiyatı arasındaki fiyat ilişkisini bilmiyorum.
belirli bir günde, (örnek bugün) gram fiyatı 109. 22 iken, kuyumculara 22 ayar bilezik fiyatını sorarak aradaki fiyat farkını öğrenebilirsiniz.
sonraki kararlarınızı buna göre verebilirsiniz.
şunu unutmayın, sat al sat yapmak işi piyasa takibi ve bu konuda tecrübeli olmayı gerektirir.
sorunuzdan bu konuda tecrübeli olmadığınızı düşünüyorum.
bu nedenle, sat al yapmamanızı tavsiye ederim.
0BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()GRAM için Senaryom ve gelecek planımdır.
1BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()teknik analizin ve formasyonların temel mantığı;
bir düşüşten sonra üstteki direnç geçilmişse,
düşüşün derinliği kadar yükselme olması beklenir,
alt yorumumdaki hesaplama bu mantığa dayanmaktadır,
en yüksek, düşük görülen değerlere ve
en yüksek, en kapanış değerlerine göre farklı hesaplama yapılmıştır.
grafikteki rakamlar dikkatle incelenirse, söylemek istediklerim daha iyi anlaşılacaktır.
@Büyücü arkadaşıma...
1BeğenmedimŞikayet
dadasmir ()Öncelikle yaptıgınız tüm yorumların dikkatli izleyicisi ve takipciniz oldugumu ifade etmek isterim. Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Profilinizdeki bilgilerden yararlandığımı da ifade etmek isterim. Eğer risk analizi konusunda da bilgilendirme yapabilirseniz sevinirim.
1BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()104. 75 ve 94. 98 (106. 36 ve 91. 28) düşüş düzeltmesinden sonra,
FİYAT 112. 30 giderek, 104. 75 direncini geçmiş ve tekrar 104. 19 kadar düşüp,
104. 75 test ettikten (destek yaptıktan) sonra, yükselişe geçtiğini düşünüyorum.
109. 24 ve 112. 30 geçildiğinde, yukarıda yazdığımın teyiti yapılmış olacaktır.
bilgilerime göre, durum tesbitidir.