Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (9)
0BeğenmedimŞikayet
Q777 ()Katiliyorum baskann dolarin buraya gelecegini kimse hesap etmedi
_börteçine_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_börteçine_ ()Zaten dola- r olmasa gram buralara değil bırak 540 alınanlar tersteydi halen.
Q777 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Q777 ()Ons kivraniyor asagi bi gidim havasinda dolar sen zahmet etme seni balkondan atarim diyor :)
_börteçine_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_börteçine_ ()1771 altı kapatmamali diyor :) yoksa alt kanala girer. ytd
Q777 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Q777 ()Iyi aksmlar usta avci baskan ne demek istiyor yani ons nakavtmi olucak canlanicakmi
0BeğenmedimŞikayet
35oğuz35 ()Emegine saglik sabah 1780 gecilemezse asagiya gitmek ister diye yazmistim buyuk ihtimal bu olucak gibi altda bir destek daha var 40$ yukari asagi orda da durmazsa diger rakamlari yazmak istemedim :) senin grafikte hepsi var dogru
1BeğenmedimŞikayet
dost55 ()Eyvallah abicim, kendisi böyle daha rahat zannımca :))
hakan7038 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()İsmail ustaya, hocaya (usta- hoca lafını hiç sevmez, geri dönmezse hep öyle söylerim) çok selam söyle Dostum. Artık çıksın gelsin. Elçi olarakda sende de Allah razı olsun. Sevgiler saygılar.
1BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir ()Emigine saglık dost:)
Anlık yaşayanlar bakmasın zaten kalpten gider:)