Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
0BeğenmedimŞikayet
dolaralırım ()hocam listede hareket planında 1 den 5 e kadar olan bölümde biz su an hangisindeyiz. 1 sıradakindemiyiz.
0BeğenmedimŞikayet
dolaralırım ()hocam kusura bakma ben diğer tabloyu göndermişim yanlışlıkla onu gördüm çünkü ben tablodan pek anlamam öğrenmeye çalışıyorum
0BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()@dolaralırım arkadaşım,
sorunuz alt yorumumla ilgili ise,
grafik içinde yazılı olanlar, geçerlidir.
bunlar genel alım satım tekniği olup,
her emtia alım satımlarında, böyle planlar yapılmalıdır.
0BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()DOLAR da DURUM TESPİTİ ve HAREKET PLANLAMASI;
3. 00288 geçilen bir dirençti,
geri dönüp test ediyor olabilir,
3. 00288 altında bir kapanış, plan değişikliği yapmayı gerektirebilir,
bknz alt yorumdaki grafik içindeki açıklamalara...
1BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()dolar da durum tespiti ve hareket planlaması;
bknz. alt yorumum.
0BeğenmedimŞikayet
ultrAslan ()tdi de geçti bu gece 3, 002 nin üstünde kapatmazsa
gelecek hafta düşüşün habercisi olarak mı algılamak gerekiyor hocam?
0BeğenmedimŞikayet
Kümülatif ()temel abi kralsın, çok güzel grafik ve açıklamaların
0BeğenmedimŞikayet
king020 ()emeğinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
sebulba ()tşkkürler hocam
0BeğenmedimŞikayet
qeCe ()hocam , gram altınla ilgili yakın vadeli bi yorumunuzu alsam . bilgi amaçlı.. çogunlukla siz beklemedesiniz bunu biliyorum.
0BeğenmedimŞikayet
akrep651 ()2, 773 inse güzel olacak=)
0BeğenmedimŞikayet
Girişimci ()temel bey çalışmalarınızla bizlere çok yardımcı oluyorsunuz. durum tespiti ve nasıl bir yol izlenmeli kısmını çok begendim sizleri tebrik ederim aynısını yani gram durum tespiti ve hareket planlaması;
konu başlıgıyla grafik paylaşabiirmisiniz. ? gram alım için bekliyorum teşekkurler
0BeğenmedimŞikayet
yağmurdede ()Sayın Temel Teknik hocam, on numara beş yıdız grafik ve tespitler. Teşekkür ederiz. ; ))
0BeğenmedimŞikayet
Downloading ()Elinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
go8577 ()grafik yorumlayamayanlar - benim gibi- özet geçmeniz mumkun mudur grafık ustunden?
-1BeğenmedimŞikayet
SurpRise ()Bravo, Artı..
0BeğenmedimŞikayet
Efe_Esat ()temel abi slm, nasılsın? Sence verileri fiyatladı mı piyasa. Gram için fikrini öğrenebilir miyiz?