Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
0BeğenmedimŞikayet
Mfettis ()Bugunler stop kullanmak cok mantikli gelmiyor bana. Stoplari cok patlatiyorlar ani dususlerle.
Vedolizim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()Üstat eline sağlık 1280 stoplos kurtardı beni bence kontrol lu 13 20 altında digonal 1280 gelmek isteniyor gibi
0BeğenmedimŞikayet
heo_yekk ()mb yarın devam edebılır
0BeğenmedimŞikayet
Keyfi_gıcır ()Ben 13,05 ten ciktim, bir daha alamadim usd , iyide kar aldim. Ama su an bi yerden girmenin dersindeyim. Emin olabilirsiniz finans sektorunce calisiyorm. , spk , lisanslarina sahibim, fakat bu yaklasim piyasa dinamikleri ile uyusmuyor. Su an malini satan makastan dolayi tekrar alamiyor. Grafik islemiyor. Haber akisi olan yerde formasyon calismaz ytd
Moksiloks için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sinekvalesi1966 ()Farklı düşünmekte fikirleriniz önemli hocam ben takip ediyorum
0BeğenmedimŞikayet
heo_yekk ()tehlıke yarın mı olur bu gecemı hocam kusura bakmayın
0BeğenmedimŞikayet
Moksiloks ()Sizi uyarıp grafik atanda kabahat
Keyfi_gıcır için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Keyfi_gıcır ()En son 9 bekleyen siz degilmiydiniz. Isabetli yorumunuzu gormedigim gibi , yorum yapip tam tersi olunca iyi arazi oluyorsunuz . Kur duscek gibi olunca hemen ortaya cikiyorsunuz . Tipik nir selale modeli ytd
0BeğenmedimŞikayet
Moksiloks ()Yani yatırımcı düşüş bekliyorsa burayı yatırımcı bir çıkış fırsatı olarak görür...
0BeğenmedimŞikayet
FlyngClrs ()Neyi tekrar test edebilir, "retest" ise orası sayın Moksiloks. Ne olabilir?