Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
0BeğenmedimŞikayet
Storm1453 ()İlki yarin diye biliyom baskan aralik son haftasina kalmadan aciklayacam demis
35oğuz35 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
35oğuz35 ()bılemem abam:) en yaz enflasyon gercek olarak yuzde40 ve asgarı ucretede bır o kdr gelmelı ama zor
ipekcy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ipekcy ()Asgari ucret en az 3.500 - 4.000 tl net olabilir.
Beklentim bu yonde
Yilbasina kadar dolar 14-15 tl olursa daha yuksek de olabilir asgari ucret
0BeğenmedimŞikayet
35oğuz35 ()hemde nasıl :)
Storm1453 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
35oğuz35 ()2 oturum yapcaklar dımı ılku bu hafta sanırım
0BeğenmedimŞikayet
Storm1453 ()Yag gibi uste cikarlar :)
0BeğenmedimŞikayet
Storm1453 ()Ben asgari ucretle calisiyorum 15 gune aciklayacakmis bakalim ne olacak benim beklemtim en az bin tl hayal mi :))
0BeğenmedimŞikayet
Coyote ()700-800 TL yaparlar en az
0BeğenmedimŞikayet
35oğuz35 ()yaga su karıstırmak lazım derler saglıklıymıs :)
0BeğenmedimŞikayet
35oğuz35 ()e ne beklıyorsun kı ustad yıllardır boyle gelmıs gecen sene ne dedı asgarı ucret heyetı bılıyorum bu yıl az oldu ama sabredın seneye duzeltecez dıye soz verdı bayan varya gorcez sozu sımdı :) kı ben asgarı ucretle calısmıyorum mıllete haksızlık var
0BeğenmedimŞikayet
Storm1453 ()300 tl yaga gelen zami karsilamaz :)
0BeğenmedimŞikayet
35oğuz35 ()eskı kadroyu toplucaklar o zaman mb :) asgarı ucrete max 300tl gelırse gelır benım tahmınım onun ustu olursa suprız olur