Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (9)
0BeğenmedimŞikayet
incsoft ()trade plus zaten işlem yapmıyor arkadaşlar ben geçen yaptıramadım. Talimat verecem sürekli miktar yetersiz diyor
Fatihsultan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
asfar ()hocam platini ve paladyumu kaç görürsen uygun senin için tşk
ht1976 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Sayın Hocam ben elimden kaçırdım 11.973den geçen hafta cuma günü dolar çok yükseldiği için biraz uzak duruyorum. ytd. simdi ise metal almak mantıklı ama onun da ne olacağı belli değil. bu dolar yüzünden. al sat için paladyum yada platin bakacağım şuan için
asfar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Sayın Hocam ben zaten işlem yapmıyorum üzerine yattım. emanet bir para var onunla bir dolar almaya çalıştım bir türlü anlamadım. paladyum alayım dedim oda özel kur yok yarın bakalım neler olacak
0BeğenmedimŞikayet
asfar ()hocam ne alalım ne tavsiye edersin usd yüksek 12,50-30 gelirse alırım ama şuan yüksek başka ne alım tavsiyen olur ytd olmadan tşk.
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Bütün bankalar böyle hocam. al sat fırsatı çok verdiği için insanların işlem yapmasına neden oluyorlar
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Valla bir atkads yazmış bana bende bilmiyordum bir baktım gerçekten diğeri daha ucuzmuş alış satış.
1BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Sayın Hocam iyice sapıttı bu kuveytde hepside aynı satmak bir dert almak bir dert oldu.
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Hocam trade plustam işlem yapmayın diğerinden yapın daha düşük kur