Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
1BeğenmedimŞikayet
Mertefexc ()Bende analize katılıyorum ama 12.5 de dip nokta diye tahmin ediyorum
WAANTEED için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
WAANTEED ()Usd/TRY 8.70 TL iken portföyünüzde 6 ay kadar döviz bulundurmanız gerektiğini yazmış yeni zirveler beklediğimi ifade etmiştim. 3 hafta önce 16.68 e kadar yükseliş beklediğimi söylemiştim ve dün gecede 18.30-11.20 arası dalgalanma olacağını yazmıştım. Analizlerin burada hedefine ulaştı. Sınava hazırladığım için yoğunum fakat İlerleyen aylarda tekrar bilgilendirmede bulunacağım. Sağlıcakla kalın
1BeğenmedimŞikayet
WAANTEED ()3 hafta yaptığım analizin devamıdır:
TEMEL olarak bakarsak;
1- Geçen hafta FED 2022-23 için 3 3 defa faiz arttırmaya gideceği kararı aldı. Dolar endeksinin teknik olarak 100 değerine çanak formasyonu yapması için temel sağlanmış oldu.
2- MB faiz düşürmeye devam ederse yukarıda 16.68 beklediğimi söylemiştim. Maalesef gerçekleşti. Bakanın değişmesi ile MB faiz düşürme politikasına devam edeceği anlaşılıyor.
3- Takip edeceğimiz durum Bist 30 dan çıkan yabancı yatırımcının Bist100 hisselerine gireceği mi ? Yoksa elindeki TL ile dolar almak için Doları bir miktar aşağı mı çekeceği ? izlemekte fayda var.
TEKNİK olarak bakarsak;
Yukarda sadece 18.30 var. Her ne kadar Temel yükselişi desteklesede bir emitanın değerinde hızlı değişimler doğal olarak düzeltme hareketini getirir. Bu hareketin geçen hafta dediğim gibi mavi ve kırmızı alanda 11.20-16.68 fiyat aralığında üçgen sıkışma yapacağını düşünüyorum. Bu belki 18.30-11.20 aralığında da olabilir.
Yatırım tavsiyesi değil kendi düşüncelerimdir.
Herkese iyi geceler ESEN KALIN...
0BeğenmedimŞikayet
Rocka ()Bekliyoruz Hocam, saygılarımla.
0BeğenmedimŞikayet
Selçuktrk ()Mavi ve kırmızı alanda dalgalanır dediğiniz aralığı rakam olarak verebilir misiniz ?
Saygılar kardeşim...
0BeğenmedimŞikayet
WAANTEED ()Malesef analiz gerçekleşmiş. Yarın tekrar degerlendirecegim
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Destek kaç olur hocam, son olarak 12 altı gelir mı.
0BeğenmedimŞikayet
WAANTEED ()Türkiye Cumhuriyeti Gecelik Reel Faiz
Vedolizim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()Üstat ? ne sağlık ortadaki TL red yazan indiktor nedir
0BeğenmedimŞikayet
WAANTEED ()Teşekkürler.
Tekirdağlı_Murat için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Tekirdağlı_Murat ()Güzel çalışma olmuş dostum elinize sağlık
1BeğenmedimŞikayet
Nevkar1976 ()Dolarda yarın 13.80 görülebilir mi hocam
1BeğenmedimŞikayet
Ciko02 ()Tesekkürler hocam emeginize saglık
1BeğenmedimŞikayet
AtmacaaFatih ()Hocam değerli yorumunuz için teşekkürler..