Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
1BeğenmedimŞikayet
Kimsin_sen_ ()Beklenti yaklaşık aynı fakat ben kırılma ve yukarı hareket olacaksa 61 k üzerinde fiyatlama gormeyi isterim.
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Üstad sitenin eski üyelerinden gram sayfasından bilirsin tahminim
@shaokahn Hocam az önce bir paylaşım yaptı sizin görüşünüzle aynı
grafik olarak da gayet açıklayıcı bakabilirsin
Kimsin_sen_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kimsin_sen_ ()Bekledigim yukselis hareketi yaptı.
Şimdi teknik değil temel (hab/er) bakıyoruz yön tayini için.
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
__RİSK__ ()Hocam bitcoin hep son tepeden dönmüş gibi geçmişte buradanda dönmüş olabilirmi ben anlam grafikten ama öyle gibi sankim
Sherloch için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Önder8080 ()Yani hocam o aşagı 52 49 lar iptalmi şimdilik
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Üstadım biraz yükseltip mi düşecekler süre belli mi sır sürede
Her ihtimale karşı biraz malda biraz nakitte bekleyelim
Kimsin_sen_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Rüzgarimxx ()Hocam aslında özel den yazmak isterdim kimseyi etki altında bırakmamak için. Sizden öğrendiklerimle grafik anlamaya çalışıyorum. Sanki bir önceki 7 8 bin usd lik dususlerdeki gibi bir obo ya benzettim doğru mudur?
0BeğenmedimŞikayet
orbis ()Mustafa hocam, emeklerin ve paylaşım için teşekkürler. DIA için bayrak hedefi geçerliliğini koruyor mu?
0BeğenmedimŞikayet
YıldızBitco ()Surekli birseyler iptal bi asagi bir yukari :)bizden ne istiyorlar acaba tl beklesek bi dert alsak 2 dert.
0BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()Üstat burdan dönebilir mi sence btc parçalı alımlara başlanabilir mi dersin
1BeğenmedimŞikayet
Kimsin_sen_ ()Bugün av toplama günü feyk yükseliş yapıyor 53k yükselirken önemliydi düşerkende önemli mızmız şekilde değil hacımli mum ile kırılır.
0BeğenmedimŞikayet
karatepe ()obo için dikkat tabi.
0BeğenmedimŞikayet
Can_Niznayu ()Günaydın Mustafa Hocam, obo hedefi kaclarda ve dia, knc grafikleriniz vardi onlari güncellemenizi riva etsem.
0BeğenmedimŞikayet
İnsan_kaynakları ()Teşekkürler emekleriniz ve bilgi paylaşımı için,
0BeğenmedimŞikayet
denizd_2147 ()Teşekkür hocam
0BeğenmedimŞikayet
Acemialtinc ()Emeğinize sağlık
16BeğenmedimŞikayet
Sherloch ()Ters flama olusumu yukari yönlü kırılarak iptal olmuştur. Bilginize.
Mevcut durumda obo formasyonu hala geçerliliğini koruyor.
0BeğenmedimŞikayet
frikuva ()Tehlike çanları
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş7 ()Sn. @Sherloch altlarda düşermi bu durumda