Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0418 21:52:41
EUR 36.0192 21:52:41
USD 34.5505 21:52:41
ALTIN ONS $2709.5900 21:52:41

Grafiği gönderen: By_tarafsız_adam

Rsi ve Macd incelediğimde henüz önceki attığım grafikteki tepeye gidemedi(normal tepesi 11,54 fakat rsi tepesi ve macd tepesi henüz tam tepede değildir), önceki attığım grafikte tepe 11,54 demiştim ve orayı geçince kayış kopmuştu. 11,54 geçildiği için çıkış devam edebilir mümkündür. Eğer aşağı yönlü hareket başlarsada şimdilik bölgelerimiz bunlar görünüyor. Duruma göre şartlar değiştikçe paylaşırız gene bana göre senaryolar bunlar ytd not: Bu düşüşü engelleyen şeyler fedin faiz arttırması olabilir, onun haricinde aşırı yükselmesini beklemiyorum.
Birde 12,13 seviyesi üstüne atamıyorsa dolar siyah bölgeye geçmiş olabilir bilginiz olsun.

Yorumlar (28)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

bu rakamlar zaman ilerledikçe değişim gösterebilir, mesela dolar şu an 14,54 e çıkabilir gibi :) aynı şekilde düşüş noktasıda değişmiştir, detaylı bakmadım gerekte görmüyorum, oluşum görürsem grafik çizip atıyorum, fazla milletin kafasını karıştırmak istemiyorum, kendim zaman zaman grafikte bakıyorum ama sayfaya sadece oluşum olursa atıyorum. ytd

REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Teşekkür ederim siz 7,69 hesaplamışsınız sizinki daha doğru olsa gerek ben en dipte 7,90 görmüştüm ama çok uzun zaman oldu ve durum değişti kademeli olarak beklenmedik anda geri çekilme ihtimali görüyorum. Önümüzdeki üç sene yaşadıkça göreceğiz. Tersi de olabilir. Ytd
@Güzel_YaRınLaRa_ doğru TL bazında etkilenir ve bir süre bekletebilir. dolar 7,90 olsa ons 94 diyelim 7,90/31,1x94 = gümüş 23,87 ye gelir ama ne zaman ?
Önümüzdeki 30 yılda 1500 2000 doların alım yeri olması da ihtimal dahilinde sonuçta 28 cent ten buraya gelmiş.

Şimdilik 0,5 kırılmamış yön yukarı olarak devam ediyor daha altta 0,618 23,005 hatta 22,80 lerden bile yukarı sert bir şekilde dönme ihtimali de var nereden döneceği belli değil.

By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

@REŞAT12 2 ay önce hazırladım bu grafiği henüz en fazla dolar da 10,34 e düşebildi. Yani yeşil normal kanala düşemedik. Siyah bölge ile kırmızı bölgede gidip geliyoruz, şimdilik kırmızı bölgede takılıyor gibi gözüküyor dolar... ytd

1BeğenmedimŞikayet

captain34 ()

Grafik için teşekkürler, kayıt ettim. Takipteyim

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

1 ay önce attım bu grafiği Dolar nerelere geldi gitti :) şimdi dip olarak hangisini seçecek bakalım ytd

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

Soranlar için tekrarlayım, 11,56 üzeri uzun süre kalabilirse hedefi 13,90-14TL aralığına kadar çıkmak olur, devam etmesi için 14 ü geçmesi lazım. Alttada 9,94 ve 9,34 var oraya gitmesi içinde bu bölgede yavaş yavaş durdukça düşecektir, genelde emtialarda benim analizme göre çıkarken sert çıkabiliyor, bir panik havası ile bilinçsizce alımlar hızlı oluyor ama düşerken genelde insanlarda hep çıkacak algısı olduğundan bu düşüş genelde yavaş oluyor, taaki müdahale ve baskı gelene kadar, bu olduğu an çorap söküğü gibi herkes satmaya kaçmaya başlıyor. Yani mb muhtemelen 1 hafta 2 hafta buralarda çok oyalanırsa madem satmıyorsunuz diyip şakkk aşağı bir çeker herkes burdan alanıda terste bırakır. Bu ara fazla inatlaşmayın bence şimdilik 11,56 altına yerleşmeye çalışıyor, yerleştiğinde zaten düşüş devam edecek gibi gözüküyor ytd

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

Bu grafiğe iyi bakın ciddiye almaya başlarsınız artık x) ytd

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

normal kanala girmeye az kaldı x)

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

şu an kırmızı bölgedeyiz tekrar ytd

1BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

yarın 13,90 altına inince 11,54 onun altına inebilirsede seyredin düşüşü ytd

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

bu grafikte üstüne atıp herkesi kayış koptu zannettirip geri aşağı çektiler, üstten alanlara geçmiş olsun, artık faiz düşürürler geri çıkarsa 14 üzeri attığında kurtulursunuz ytd

0BeğenmedimŞikayet

erke_han ()

bunu onlarda biliyor sadece aşırı dalgalanma istemiyorlar maksat do ları düşürmekten ziyade volaliteyi azaltmaya çalışılıyor bunda da nispeten başarılılar benim kanaatim faiz düşecek 14 üde geçecek :)

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

14 ü geçerse kayış kopar 15-16 olabilir, MB müsade etmezse zamanlada tam tersi aşağı rakamlar gelebilir ytd not: bu hafta ayın 16 sında MB faiz kararı yönü belli edicektir. Ytd

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

grafik işe yaramaz ama nerde duracağını düşeceğini az çok belli eder. Ytd

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

dolar ilk etapta tepeye gitti geldi bakalım sonumuz nasıl olacak ytd

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

şartlar oluşursa düşer evet ytd

mod3 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

mod3 ()

11.50'lere iner mi?

1BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

11,56-11,54 altına indiği an normal kanala geçebiliriz. şimdilik henüz erken onun üstünde kaldığı sürece yeni çıkış kanalında yukarı aşağı oynar durabilir. Düşüş olması durumda olası senaryolar bunlar bana göre ytd

0BeğenmedimŞikayet

Zümrüt_60 ()

Tamm hocam teşekkürler fikriniz için.

0BeğenmedimŞikayet

Zümrüt_60 ()

Teşekkür ederim :)

dabilg için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

dabilg ()

sanmıyorum. bugün yarın göreceği en düşük seviyeyi görecek bence. bişiy bilip söylemiyorum iç güdü

BenUmut için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

normal verilerin ne olacağı belli zatende o tarz toplantılarda birşey demek yanlış olabilir. Sonuç ne olur bilinmez ama sonuçta doların düşmesi için bir çözüm üretecekleri düşünülebilir. Şu an ülkenin derdi doları düşürmek. Faizi indirip, yatırımları fazlalaştırıp, şu an olmasada ilerleyen dönemlerde doları düşürmeye uğraşıyorlar. Doların sürekli artmasına alıştığı için ülke, o yüzden düşeceğine ihtimal vermiyor insamız. Umarım birgün kalıcı bir yöntem bulurlar en azından bu tarz artışların önüne geçerler çok düşürmeselerde ytd

Zümrüt_60 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BenUmut ()

Aha dolar bugün fişek , onlardan iyi haber gelmez

dabilg için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

dabilg ()

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Şahap Kavcıoğlu, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), Başkanı Mehmet Ali Akben ve banka genel müdürleri bugün bir araya gelecek.

0BeğenmedimŞikayet

Zümrüt_60 ()

Bu gün bbdk ile ilgili bir toplantı varmış duyum bu ama net bilgim yok

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

Bahsettiğiniz hangi toplantı?

1BeğenmedimŞikayet

Zümrüt_60 ()

Elinize sağlık güzel anlatmışsıniz.
Bu gün ki toplantı hakkında ne düşünüyorsunuz

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

şu an 11,54-12,03 kısa vade bölgesindeyiz bu grafik orta uzun vadedir. ytd

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum