Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Açtıgım zaman poz açmayı tercih ediyorum diyerek yazarım sn k. f. y ytd
Kün_Fe_Yekün_19 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kün_Fe_Yekün_19 ()Nereden hocam hayırlı akşamlar
Varabey için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Satış açmayı düşünüyorum ytd
0BeğenmedimŞikayet
Magicmove ()Teşekkürler açıklama için @Varabey tavsiyenizi dikkate alacağım
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Sn magiçmove izahı şudur varlıgın zaman ve fiyat sınırlarını belirleyen bir kelime target şunu söylemiş oldum 23.82 ye kadar fiyat teklifi oluşabilir 23.27 den yukarı bu işlerin global deyim ve kelimelerini ögrenmenizi tavsiye ederim ytd
Magicmove için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Magicmove ()@Varabey sizi çok yakın severek takip ediyorum ama yazdıklarınızı zor anlıyorum:( like...
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()23.82 günlükte üst target ytd
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Belki bir daha dener 22.88 e dogru hareketi sonra çok önceleri çizile kesik çizgilere göre hareketine başlar çaktırmadan nowhow hıırsızlıgı yapanlar boş durmayalım çalışalım ltfn ytd
0BeğenmedimŞikayet
LOVEROSE ()Evet aynen bende o terste kalanlardan teşekkür ediyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Emtiada konvertibel olan usd alım satım mantıgına uygun olan o yerel para birimiyle alım satım yanıltabilir 28.24 den çogu gmüş yatırımcısı bu kurla hala terste redditçileri bir kenara bırakırsak malesf bu işte ya gram artırmak yada usd artırmak vardır sn loverose bol kazançlar ytd
LOVEROSE için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Duygum58 ()Teşekkür ederim mesajınız için, sağolun
0BeğenmedimŞikayet
LOVEROSE ()Bende bugün düşünce dolar aldim sırf gümüş ons almak için hazır olsun diye.
0BeğenmedimŞikayet
Servet_abi ()Teşekkür ederim sn. Varabey
2BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Sn dugum58 ben grafları ons olarak belirtirim daha önce 24.87 ile 26.43 arasında bir noktaya kadar kuzry sonra güney olur dedim 25.46 dan ii düzeltme oldu şimdi 22.88 üzerinde üst üste kapanışları tamamlarsa 26.43 ile 28.67 arasında bir noktaya tırmanır tl ile fiyat sormayınız ltfn ben anlamam tl fiyatlardan bol kazançlar ytd
Duygum58 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Kuzey yönlü olacak sn servet paritede satış poz açmak şu anlamda ons olarak alınacak degerlendikten sonra ilerde satılacak şu anda tam dip yapmasını bekliyorum 22.88 in üstünde kalıcılık anlamında usd düştü kalktı ben anlamam ons olarak düşüş veya yükseliş olarak ifade ederim bol kazançlar ytd
Servet_abi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Duygum58 ()İyi akşamlar, gümüş 4 saatlikte destek üzerinde kaldı diyebilir miyiz? Birde olası yükselişte dolar mı yoksa ons ile mi olur düşüncenizi sorabilir miyim? Emeğiniz için teşekkür, sağolun.
0BeğenmedimŞikayet
Servet_abi ()Kuzey yönlü mü
0BeğenmedimŞikayet
celo_57 ()Bünyamin hocam gümüş ons buradan döner mi yukarı?