Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
0BeğenmedimŞikayet
Şaşkın1 ()Bence erken... ytd
YıldızBitco için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YıldızBitco ()Hocam genel olarak buralarda mal topluyor olabilirlermi erkenmi sizce.
Şaşkın1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YıldızBitco ()Tamamdir hocam tsk ederim alarm kurdum simdi binanceye hemde favorime ekledim unutmam btc bekliyorum aslnda 2 3dur alst verdi kisa kisa yaptim ama terste kalma korkus olsu bende Mayisda cok fena terse kaldim daha pramin yarisini yeni kurtardim. Cok zararkes yapmistim daldan dal cok atlamistim simdi daha sakin takipdeyim bollinger bandindan takip etmeye saatlik bakmyi ogrendim.
0BeğenmedimŞikayet
Şaşkın1 ()Waxp yi dusus olursa al. Ben 1 hafta daha tutcam. Benim alim bolgem 73 civarlarinda 68 stoplu devam ediyorum. Hedefi 0.96 idi. Benim beklentim 1.50 ile 2$ belki daha ustu. Simdilik yukselis trendinde ve hala devam ediyor. Ucuk bir yukselis yapmadi. Yapacagina inaninyorum. 0.82 0.74 getirebilirsen topla. ytd
0BeğenmedimŞikayet
YıldızBitco ()Süpersiniz not aldim simdi hocam destek direnci kac acaba Elimde suan tlm var sadece tl bekliyorum
0BeğenmedimŞikayet
Sale ()Ilk hedef kaç waxp
0BeğenmedimŞikayet
Şaşkın1 ()Waxp dususte alacsklaron listesinde olsun. ytd
0BeğenmedimŞikayet
YıldızBitco ()Tsk ederim hocam cvp verdiginiz icin isiniz rast gitsin.
0BeğenmedimŞikayet
YıldızBitco ()Surekli bir oyun surekli bir şuphe icerisindeyim zaten hocam:)
0BeğenmedimŞikayet
Şaşkın1 ()53900 olmasada hala 55700 ile 53900 beklentim. ytd
BNB_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Şaşkın1 ()Longlari patlatacaklar diye bekliyorum. ytd
0BeğenmedimŞikayet
BNB_ ()Hocam hala 53900e düşecek diyormusunuz. Yoksa 58bindeki destek iyice güçlendimi
0BeğenmedimŞikayet
YıldızBitco ()Yolacaklar derken ne demek istediniz kusura bakmayib bugun kafam allak bullak oldu
0BeğenmedimŞikayet
Melisss ()Anladım tskler
0BeğenmedimŞikayet
BNB_ ()60ın sutunde kalırsa yükseliş. Kalmazsa düşüş
0BeğenmedimŞikayet
BNB_ ()Yani bugün yarın düşüş var demi hoccamm
0BeğenmedimŞikayet
Şaşkın1 ()@Melisss
Calisiyorum takip edemiyorum.
Basitce paralel takip et. Kirilim gerceklesmeden dusus beklerim. Ortadaki uzun cizgi kirilmadan da yukselecegini veya 58280/300 kirilmadanda dusecek diyemem. Benim beklentim, biraz yolacaklar. Ya bu gece yada yarin. Ytd