Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (7)
6BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Günaydın, BTT şuan haftalık görünümde haftalık MA50 seviyesi 0.003330$'in altında özellikle hafta kapanışları yapmaması önemarzediyor yaparsa risklerin aşağı yönde daha da uzaması sözkonusudur.. Haftalık MA20 seviyesi ise yukarı yönlü seyrin devamı için 0.003650$ seviyesinin üstünde tutunması ve haftalık kapanışlar yapması kalıcılık sağlaması çok önemlidir.. Dün en düşük 0.0033$ seviyesini test etmiş görünüyor günlük görünümde şuan maalesef tüm önemli HO'ların ve desteklerin altına sarkmış ve nötr bir görünüme sahip görünüyor.. Kısacası kısa vade de ve saatlik grafikte 0.003525$'in üstünde kapanışlar yapması durumunda adım adım 0.003650$'in üstünde kapanışlar yaparsa (0.003725$ - 0.003784$) seviyelerini hedef alması sözkonusu olacaktır.. Şuan maalesef günlükte kısa vadede nötr bir seyir devam edecek gibi görünüyor..
Riskli07 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Cenker04 ()Emeğine sağlık hocam
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
6BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Öncelikle kısa vadede 61.5$'in üstünde adım adım 62.5$ ve günlük MA20 63K$'in üstünde günlük kapanışlar yapması ve günlükte pozitife dönmesi şeklinde beklenilebilir.. Günlük MA20'nin altında kaldığımız sürece kısa vadeli düşüşler sözkonusudur.. 58.563$ şimdilik şuanlık bir dip modeli oluşturmuş diyebilir miyiz bunun için öncelikle haftalık kapanışlara odaklanmamiz gerekir ve aylık/haftalık kapanış olarak pozitif bir şekilde kapanış yapan BTC'nin haftalık kapanışıyla birlikte fake olup olmadığı anlaşılır diyebiliriz.. BTC'de ve crypto piyasasında piyasa yapıcılar yeniden ve bıktırıncaya kadar böyle git- geller hep yaptıracaklar.. Algı aslında hep aynı maalesef panikle sattirip kaybettiriyorlar.. Biraz duruşumuz birazda sabır bu piyasada gerçekten çok önemlidir.. Şimdilik trend yukarı yönlü devam ediyor diyebiliriz.. Saatlik grafik üzerinden grafik, analiz ve değerlendirme ve atmıştım takip edebilirsiniz, bol kazançlar..
BNB_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Riskli07 ()Hocam günaydın yorumlar İçin teşekkür ediyoruz. Benim de kafama takılan BTT hakkında ne dersiniz acaba?
0BeğenmedimŞikayet
BNB_ ()Merhaba hocam. Boga gelecek derken ayılar geldi. Yükselişler bittimi hocam derin düzeltmeyemi grdik. Yoksa yukarı devammı edecez
3BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Günaydın @RXZ5K2 tşkler size de bol kazançlar ve hayırlı günler.. Piyasa yapıcılar korkutmadan, yıldırmadan, bezdirme politikası uygulamadan ve büyük dalgalar yaşatmadan yükselişler zor gibi görünse de böylesi iyi gibi desekte daha çok kazanayım diye kaldıraçlı long açanlarıda çok güzel bir şekilde patlatıyorlar.. Ama spotta ve bu işin sonunda sabırla hareket edenler sonunun güzel olacağını açıkçası az çok bilmesi gerektiğini de düşünüyorum..
Bekleyelim, görelim bakalım..
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Günaydın Hocam Hayırlı günler Bereketli kazançlar olsun İnşaALLAH Elinize sağlık teşekkür ederiz güzel paylaşım için sağolasınız takipteyiz piyasa yapıcılar her zamanki gibi aşağı yukarı hareketlerle kazanıyor.