Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
1BeğenmedimŞikayet
erke_han ()bilmukabele sayın abicim gönüllerimiz bir dualarımız bir
iknownothing için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
iknownothing ()Allah sizi sevdiklerinize bağışlasın, Yüce gönüllü kardeşim. İki cihan saadeti versin. Bir de bize kıymet verip gıyabımızda dua eden dostlara buradan saygı ve hürmetlerimi arz ederim.
erke_han için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
erke_han ()Allah razı olsun üstadım niyetiniz den zerre şüphem yok varolun sağolun
0BeğenmedimŞikayet
iknownothing ()Çalışıyoruz alabildiğince, olabildiğince. Maksat hem kazanmak, hem kazandırmak. Kimseden de 5 kuruş talebimiz yoktur. Bir tek sizin gibi dostları kazanalım kafi...
erke_han için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
cenkoooo ()Eline sağlık başkan . naziğimizde ne varsa onu yeriz . :)
1BeğenmedimŞikayet
iknownothing ()Eyvallah değerli kardeşim. Bakalım ne olacak...
Edihan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
erke_han ()eline emeğine sağlık üstat
boşver sen onları kafa yormaya bile değmez
1BeğenmedimŞikayet
iknownothing ()Peki, aldım kabul ettim. Değerleri de az evvel paylaştım. Altın alıp satmıyorum. Ama iskender aynası olarak kullanmak lazım. (Gemicilik tabiri)
cenkoooo için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Edihan ()Rsı ile de bir nu vardi 4 saatlik zaman dilimin de hatta grafik de paylaşmıştım bununla ilgli sonrasın da 1872 den sanarim 1858 lere kadar imdi
1BeğenmedimŞikayet
cenkoooo ()Yokkk eleştiri değildi . sadece ufak bir sitemdi. sonundada gülücük vardı dikkat ettiyseniz .2 senedir ilk defa size bi sitem ettim :))
0BeğenmedimŞikayet
iknownothing ()Siz beni eleştirmiyor muydunuz? Anlamadım. Sonra kızmaca gücenmece yok...
cenkoooo için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
cenkoooo ()Başkan nere kadar düşer