Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (23)
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Tekrar 25.7yi kırmayı deneyebilir. İlk denemede hemen vazgeçmezler. Gümüş onsta beklediğimiz düşüş için ABD enflasyonunun düşmeye başlaması gerek. Tahminler 2022 Şubat diyor. Acele etmeyin yani.
Efem09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Tahmini nereye kadar iner hocam, düzeltme başladı 25 altı
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()25.7 dolara yaklaşıp geri dönmesini bekliyorduk. Şimdilik beklenen gibi oldu.
Efem09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Test zamanı geliyor düşüş anlamında mı hocam gümüş ons grafiği
0BeğenmedimŞikayet
beratayaz ()Ons 1868 kırdi kırdı yoksa 1760 kadar satim yermi :)) hocam
0BeğenmedimŞikayet
easyaslife321 ()hocam burdan nereleri test etmesini beklersiniz? usd tl tarafina ilginc bir mudahele bekliyorum. ons da beklentinize paralel gramlar iyi bir alim verecek diye hissediyorum umarim yanilmam
0BeğenmedimŞikayet
iknownothing ()19 ons değeri düşüncenize katılım oranım giderek artıyor üstadım. Elliot dalgaları 19.20 lere kadar iniyor zannımca. Ardından Yükseliş beklentisi bende oluştu. Ancak tam zamanını koordinatlayamıyorum. Sizin öngördüğünüz zaman aralığı nerelere geliyor?
0BeğenmedimŞikayet
POLAT24 ()Hocam ons olarak ne kadar daha bir düşüş bekliyorsunuz?
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Gümüşün Tl olarak fiyatında sıkıntı yok hocam. Orada düşüş Ekimde biter demiştik. Ons olarak düşüş fazla hissedilmez.
Birss için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Birss ()Büyük düşüş yine başlıyormu hocam
3BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()trend çizgileri çekilirken maksimum temas sağlamaya çalışırsınız. Mart 2021 tepesinden alırsanız grafik yukarı yönlü olur ve daha sonra hiç temas sağlanmaz. Genelde iki muma kadar boğa tuzağı kabul edip ihmal edebilirsiniz. Burada şubat ve Mayıs tepelerini boğa uzağı kabul ettim çünkü 2021 Eylül'de 2020 Ağustostan beri en düşük değer olan 21.6 dolara düştü.
fizik3846 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Terste_Kalan ()Altın ons içinde aynı fikirdemisiniz? 1888 den döner mi sizce?
0BeğenmedimŞikayet
37depdep ()Teşekkürler hocam
1BeğenmedimŞikayet
fizik3846 ()Sayın @celik2119, aylık grafikte düşen trend çizgisinde 2020 Ağustos ayı ile temmuz 2021 ayının mum çubuklarınının tepe noktalarını birleştirmenizin ayrı bir önemi var mı yoksa, tamamen kişisel seçim mi?
Yani neden Şubat veya Mart 2021 tepelerinden gecirmediniz trend çizgisini. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Bu grafik ons grafiği. Tl olarak düşüş riski görmüyorum.
37depdep için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
37depdep ()Çelik hocam biraz kâr alalım.
Erkenden korkutmayn bizi. :)
Saygılar
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Geri döner diye düşünüyorum. Son 15 ayda üst üste 3 yeşil mum hiç olmamış. 5-6 ay sonra trendi kırıp yükselmeye başlamasını bekliyordum. Göreceğiz bakalım.
Terste_Kalan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Terste_Kalan ()Kırma ihtimali var mıdır sizce Çelik bey? Yoksa yine döner mi?
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Kırmızı çizginin üzerine çıkmayı deneyecek. Son 15 ayda birçok kez denedi ama başarılı olamadı.
Kraft37 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Avsaroglu01 ()Ne tarafı test edecek hocam
0BeğenmedimŞikayet
Trabzonlu_Mimariçe ()sizin beklentiniz hangi yönde peki, aşağı mı yukarı mı?
0BeğenmedimŞikayet
Kraft37 ()Neyi test edecek çelik bey açıklık getirirmisiniz biz bu alanda yeniyiz