Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (24)
3BeğenmedimŞikayet
6ncı_his ()Arkadaşım şöyle bir yorum yapıyım şimdi size. TL ile işlem yapan 9 defa yanılırsa USD ile işlem yapan bir defa yanılır. Bu memlekette TL ile iş yapılmaz. Satarsın elindeki malı, gece develüasyon olur arkasından bakarsın. Ytd
şerifözsu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
şerifözsu ()Arkadaşım Dolarda Onsda Eş Zamanlı olarak Yükseldi Bende Çok Düşünüyorum Parite ilk Dolarmı yoksa TL ile Çıkayım
6ncı_his için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
6ncı_his ()Hocam vaktiniz varsa bir de ons olarak kaçta stop olacağınızı yazabilir misiniz? Ben TL bacağıyla pek ilgilenmiyorum da
calculator için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
calculator ()Şöyle anlatmaya çalışayım. Bildiğiniz bir olaydan örnek vererek anlatayım. Mesela trendlerde fiyat zamanla yükselen trend ise trende dokunacağı yerler yükselir. Düşen trend ise zamanla düşen trende dokunacağı yerler düşer. Trendin zamanla ilişkisidir bu. Yükselen trend kırılırsa fiyat düşer (Burda stop olursunuz). Düşen trend yukarı kırılırsa fiyat yükselir. Yükselen trendde en kötü stobunuzu trend altı kapanışlara koyarsınız.
Ben de zaman destek dirençlerine koyarım. Fiyat zaman ilişkisi sebebiyle. Sanırım biraz daha anlaşılır oldu.
turkuaz_03 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Alım yeriniz, risk algınız vs.. göre değişir. Ben genelde stop yerimi zaman destek dirençlerine koyarım onun için 7,93
0BeğenmedimŞikayet
Zoru_sever ()Tesekurler hocam allah razı olsun saygilar
1BeğenmedimŞikayet
calculator ()Benim için 7,93 altı kapanışlar stop yerimdir.
Zoru_sever için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zoru_sever ()Şu anki durumda stop yeri7.95 midir hocam
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Yürürken mutlaka yol arkadaşınız stoploss olsun.
1BeğenmedimŞikayet
calculator ()Alt yorum düştü mü Sn. @turkuaz_03
0BeğenmedimŞikayet
Zoru_sever ()Allah kolaylık versin sayın calculator herkese yetişmeye çalışıyorsunuz birkaç hocamızla beraber çok değermişsiniz
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Sn. @turkuaz_03
Kasım ayı ile ilgili döngüsel yorumlarımda rekor dip ve tepelerin görüldüğü ay şeklinde yorumum olmuştu.
Yapmanız gereken kendinize stop yeri belirlemek ve fiyatı stop ile takip etmek. Fiyat yükselirse stobunuzu bir üst desteğe çekerek yükseltin. Fiyat stop yerinizin altında kapanış yaparsa kar cepte güzel diyerek kar almak gerek.
Nerelere gideceği yönünde tahminlerim var ama tahmin olduğu için yazmıyorum. Bilmeniz gereken rekor dip ve tepeler kasım ayının döngüsüdür ve fiyatın stop ile takip edilmesinin gerekliliğidir.
1BeğenmedimŞikayet
calculator ()Döngüler, fiyat zaman buluşmaları, fib çemberi, zaman dirençleri, box merkez dirençleri , karar bölgeleri ve box açılı trendleri (boxın gann fanları). Bunlardaki duruma göre yorumluyorum.
Zoru_sever için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zoru_sever ()Sayın calculator hocam öncelikle hayirli geceler saygilar grafiklerde yorumu çizgilere göremi yorumluyorsunuz
1BeğenmedimŞikayet
calculator ()Bilmukabele :)))
2BeğenmedimŞikayet
Kün_Fe_Yekün_19 ()Eline emeğine yüreğine sağlık kardeşim hayırlı akşamlar