Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Sanallarda mı :))
Altın hele de gümüş faklı sanma :)
heros için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bizde böyle tiplere güveniliyor demek ki
Ruşen_1221 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
heros ()ne guzel zincir kurmus
kudiruyolardi
adamlar
broo
o zaman gizli idi
simdi aleni yapiyolar
sanallarla
")
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ruşen_1221 ()Aynen o hiç olmasa adamlarda Bi aura var şu bizimkilere tipine bakarmısın arkadasim suphanallah neyse
0BeğenmedimŞikayet
Ruşen_1221 ()Evet evet o vatandaşda işinde mahir biridir
heros için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()He şu titan zinciri ponzi piramitçisi :)
0BeğenmedimŞikayet
heros ()banker kastelliyi unutmayin
")
0BeğenmedimŞikayet
Ruşen_1221 ()Benim favorim charles ponzi daha gideri olan birisi(:
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Olsun kardeşim zaten yazdıklarımızın bi kısmı düşmüyor benim de zaman zaman
Antidepresann için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkürler artık onu da sen bırakırsın hazır söylemişken madem
0BeğenmedimŞikayet
Antidepresann ()Sana cevap yazdım ama düşmedi galiba kardeşim.
0BeğenmedimŞikayet
Ruşen_1221 ()Güzel bende beğendim Bi dahakine sülün Osman bırakırsın o arkadaşda bu işlerin piri rahmetli oldu
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Her çalışmaya her söze, yoruma da aldanmasınlar ya bak mesela bu çalışma olumlu bi ihtimal ama olumsuzunu da yapmak değerlendirmek lazım aslında.
0BeğenmedimŞikayet
Antidepresann ()Kanacak insanı hiçbir şekilde engelleyemezsin. Bizim ülkeye has bir söz vardır unutma; “çalıyorsa benim paramı çalıyor, sana ne “ der ve konu kapanır :)))
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()İnsanlara hatırlatma olsun düşmesinler böyle şeylere diye diye :))
0BeğenmedimŞikayet
Antidepresann ()Profiline bayıldım :)) idolü biraz kötü seçmemiş misin sence ? :))