Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (21)
0BeğenmedimŞikayet
BNB_ ()87de malı bosaltırım diye düşünüyorum hocam. 87yi gecerse hocammm
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hoş bulduk teşekkür ederim
New_world_Bitcoin için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkürler abi sizi gördüm daha iyi oldum
Fatih001 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hoş gördük sağ olsun dostum. İnşallah artık son düzlük 72-90 bin arası özellikle 87 önemli bende. ytd
BNB_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Şükür kardeşim sen nasılsın
1BeğenmedimŞikayet
New_world_Bitcoin ()Hoş geldin
1BeğenmedimŞikayet
BNB_ ()Hoşgeldiniz. Simdi 90 kya gidiyoruz dmeş hocam. Son düzlükteyiz
2BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Nasıl gidiyor dostlar
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ben teşekkür ederim değerli Çakıl arkadaşım bereketli kazançların olsun
Çakıltaş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ben teşekkür ederim bereketli kazançlar değerli arkadaşım çok sağol.
urbem için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Çakıltaş ()Emeğine sağlık teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
urbem ()Teşekkür ederim. Like hem de 3 tane. Emeğine sağlık...
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Sizin de elinize sağlık o halde çok teşekkür ederim değerli arkadaşım. Aslında benimkilerin de çoğu eskiye dayanıyor genellikle hatta eskiz olarak bırakıyorum sonra görünce kendim de şaşırıyorum :)
Abdullah3442 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim değerli arkadaşım inşallah faydalı olması dileğiyle bilmukabele size de bol kazançlar
ACEMİ_000 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ACEMİ_000 ()Sayın @BossVurguncu emek ve paylasim için sagolun bereketli kazanclariniz olsun
1BeğenmedimŞikayet
Abdullah3442 ()Ben buna çok benzerini 28 bindeyken yazmıştım :) çok güzel bir çalışma elinize sağlık
7BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Selam arkadaşlar hazır elim değmişken bunun güncelini atayım dedim yatırım tavsiyesi olmadan deneysel bir Elliott çalışmasıdır sadece. Herkese bol kazançlar.
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()İyi akşamlar. Bu sayım devam ediyor gördüğümüz kadarıyla şimdilik hala. ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bu sayım dan çıkarmak gerekirse 60-53 k bandında bi seviyeye kadar düzeltme yapabilir Btc geri çekilme devam ederse. ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Olabilr inşallah diyelim ama şimdilik bu zamana kadar iyi gitse de bu çalışmaya çok güvenmeyiniz. Elliott alanında değilim hala çalışıyorum üzerinde bu eskizler o yüzden.
İşin açığı 100 e de gidebiliriz 72-75 de takılabiliriz de emin değilim, güncel versiyonlar yapmaya çalışacağım sevgili dostum. ytd
BNB_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BNB_ ()87kya gidiyoruz demi hocamm