Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 07:52:27
EUR 35.9598 07:52:27
USD 34.5492 07:52:27
ALTIN ONS $2717.4500 07:52:27

Grafiği gönderen: calculator

⭐⭐calculator ()
Gümüş
AĞUSTOS DÖNGÜSEL BOX

Yorumlar (19)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

2BeğenmedimŞikayet

calculator ()

Sn. @Kün_Fe_Yekün_19

Alt alta yorumlara baktığınızda grafik ve grafiğin yorumunu görebilirsiniz.
24,296 bölgesi kuvvetli bir bölgemiz olduğunu sebepleri ile belirttim. Buranın kırılımı halinde 23,84-23,56 bölgesinin test edilebileceğini yazmıştım. 24,296 bölgesini takip etmek önemlidir diye belirttim. 24,296 yı test etti hatta altına da sarktı, lkuvvetli bölge olduğundan kıramayınca yukarı attı kendini.
Grafiğimizde fiyata yakın zorlu bölgeler şunlardır ve kırılırsa altlara kırılmaz ise yukarıları hedefleyecek zorlu yerler.
**24,23-24,35 bölgesi (hem box desteği hem de arz talep bölgesi)
**24,64-24,74 zaman direnci ve aynı zamanda 24,74 karar bölgesi alt sınırı (Fiyat 8 ağustostan bu yana bu bölgeyi bu günle birlikte üç kere denedi ve kıramadı. Burası kırılırsa 25,39 direnci hedefi olacaktır. Bu bölge altında kaldıkça 24,296 test edilir.

calculator için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

calculator ()

Sn. @ASRN üstadım alt yorumları takip ediyorum.

1BeğenmedimŞikayet

calculator ()

Dün akşam belirtmiştim. Alt alta iki yorumda grafikli izah ettim. 24,296 değerini takip ediyoruz. Kırılıp kırılmaması al sat fırsatı verebilir.

0BeğenmedimŞikayet

calculator ()

Eksik olmayın hocam, var olasınız.

Kün_Fe_Yekün_19 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Kün_Fe_Yekün_19 ()

Hocam eline emeğine yüreğine sağlık kaç gün dür mesajlarım düşmüyor du, ama like lar ne hikmetse düştü attım size

0BeğenmedimŞikayet

Gbahar ()

Elinize saglik

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Siz varolun hocam emeğiniz inkar edilemez Allah razı olsun

0BeğenmedimŞikayet

Aa1 ()

Senin sayfaya faydan var sevgili kardeşim, elbette destek verecektik. Emeklerine sağlık teşekkür ederiz. Sevgiler saygılar

0BeğenmedimŞikayet

Kün_Fe_Yekün_19 ()

Eline emeğine yüreğine sağlık kardeşim hayırlı geceler

0BeğenmedimŞikayet

siyahbeyazım ()

Sen çok yaşa saygıdeğer @calculator hocam, para kazanma hususunda kendini düşünmeyi lütfen sakın unutma !

4BeğenmedimŞikayet

calculator ()

Üstadım, bugün grafik yetkim varsa sizin ve değerli sayfamızın üyelerinin teveccühü sayesindedir. Elimde bir çok yatırım aracına ait çalışmalar var. Hepsini yetkisi aldığım günden itibaren yatırımcı arkadaşlarla buluşturmaya gayret ediyorum. Yetkiyi aldığım bu kısa sürede paylaştığım grafiklerin sayısı yadsınamayacak miktarda çok. Var olasınız.

siyahbeyazım için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

siyahbeyazım ()

Şimdi kişisele de kopyaladım ne olur ne olmaz diye, çalışmalarınız için çok teşekkür ederim çok sağ olun.

1BeğenmedimŞikayet

calculator ()

1. yorum için bildirim gelmedi sayfaya da düşmedi üstadım. Profilden bakıyorum üstadım.

0BeğenmedimŞikayet

siyahbeyazım ()

Estağfurullah saygıdeğer @calculator hocam aslında bu yorumun 2. kısmı 1. kısmı da var defalarca sayfaya ilettim fakat çıkmadı inşallah profilimde vardır tabi daha da önemlisi etiketlediğim hocalarımızın bildirimlerine ulaşmış olması önemli.

1BeğenmedimŞikayet

calculator ()

Baş tacısın Hızır hocam,

1BeğenmedimŞikayet

siyahbeyazım ()

2) onların yanında benim lafım dahi olmaz, ki siz benim zerre büyüklüğündeki bir yardımımı dahi hatırlıyorsanız eğer bu hocalarımıza ahirette dahi teşekkür edeceğinizden adım gibi eminim hocalarımız çok şanslılar yaptıkları iyiliklerin yardımların karşılığını mutlaka göreceklerdir, elinize emeklerinize sağlık, sağ olun var olun saygıdeğer @calculator hocam, sonsuz saygı sevgi ve selamlarımla...

0BeğenmedimŞikayet

erke_han ()

eline emeğine sağlık üstat

0BeğenmedimŞikayet

Fatih001 ()

Elinize emeğinize sağlık hocam

6BeğenmedimŞikayet

calculator ()

GRAFİĞİN YORUMU

Bu grafiğimiz şunu anlatmaktadır.
**Daha önce 24,296 değerini yetkim olmadan önce bir çok sebeple önemli olduğunu izah etmiştim. Sn. @siyahbeyazım hocam yorumum çıkmadığı için yardımcı olmak için görüntüsünü paylaşmıştı. Aklımdayken tekrar kendisine teşekkür etmiş olayım.
**24,296 değeri box destek direncimizdir.
**24,23-24,35 aynı zamanda 8 ağustos hacimli satışın olduğu günkü alıcılı satıcılı bölgemizdir (Destek gibi düşünün).
**Bu bölgede hem box direncimizin (24,296) hem de alıcılı satıcılı bölge (24,23-24,35) olması bölgeyi kuvvetlendirmektedir. Yukarı çıkarken defalarca test edilip dönmüştür. Eğer fiyatımız tekrar bu bölgenin altında çoklu kapanışlar yaparsa soluğu 23,84-23,56 bölgesinde alabilir.
**24,296 bölgesini takip etmek önemlidir.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum