Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (21)
1BeğenmedimŞikayet
Hrzqm ()hocam 25,20 den dolara parite yaptım hayırlısı bakalım.
selcukcelik için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()20 gün önce Gümüş Gramda 7,50 gelsin die yağmur duasına çıkıldığını hatırlayınca şu fiyatların düzeltmesinin olabileceğini düşünüyorum hocam.
Hrzqm için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()25 50 den sonra alım fırsatı verir mi
0BeğenmedimŞikayet
Hrzqm ()gümüşü dolara parite yapmayı düşünüyordum da onun için sordum hocam. Beklemek mi parite mi daha iyi görünüyor sizce?
1BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Sizinle alan kazandı hocam, tebrikler
2BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()22 tekrar neden gelsin ki hocam. geldi ve alıcısını topladı. düzeltme 24,30 bandına kadar olabilir.
Hrzqm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hrzqm ()hocam 25,5 mu 22 mi önnce gelir sizce?
0BeğenmedimŞikayet
ARI_KAN_2301 ()Iste tam olarak bu yüzden herkese sorup şom kararı gene biz verecez INSALLAH
osman_d_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ARI_KAN_2301 ()Osman abi 19 da olacak 29 da önemli olan bizim oraları yakalamamiz
osman_d_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ARI_KAN_2301 ()Hocam şimdi 19 a mi gidecez
0BeğenmedimŞikayet
Zümrüt_60 ()Hocam buradan bi 24.3# kar satışı gelip 25.6# mi gidicez grafiği bu şekilde yorumladım
0BeğenmedimŞikayet
eses26serdar ()Hocam nerdeyiz şimdi 25,55 e yakınmıyız yoksa 24,3x lara geri gittikten sonra mı gidecez
0BeğenmedimŞikayet
Geographer06 ()25.500 leri görecegiz diyorsunuz ama 26.400 kesin değil benim anladigim... bir gormek gerek
0BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Tebrik ve tesekkür ederim
Az işlem ile nokta atışı yapıyorsunuz
1BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Grafiği ile birlikte paylaşacağım hocam. 25,55 i bir tamamlasın devamını değerlendireceğiz.
Fatih001 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()3. Dalgaya gidiyoruz değilmi hocam
2BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Varmı anlaşılmayan bişey?
2BeğenmedimŞikayet
Yarcan ()26.40 a kadar devam mı hocam ? Ben daha önceleri de gormsutum senin grafikleri :) basbas bağırıyordum 28 dolarlarda ama millet 35 40 dolar hayallarine kapılmıştı :(
0BeğenmedimŞikayet
POLAT24 ()Yani artık yükseliş başladı diyebilir miyiz?