Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
1BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Bereketli olsun hocam
uzman06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Hiç duymadım hocam
renklay için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
renklay ()Hocam mnw morpheus nerwork 3 usd alti alinir mi? Coinle ilgili yorumunuz varmi
Luciferr01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
uzman06 ()Geldi vakıftı ama geç geldi hocam. Sağolasın
ZOYA için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
uzman06 ()Anlaşmalı bankalar var kamu bankaları oluyo hocam. Bu arada geldi:))
0BeğenmedimŞikayet
ZOYA ()hangi bankadan gönderdiniz ziraat bankası, vakıfbank değilse EFT yaptığı için bazen uzun sürüyor diğerlerinde 2 dakikada yükleniyor, ben ziraat kullanıyorum şimdi yükledim
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Bankadan hiç göndermedim oluyor muymuş öyle?
0BeğenmedimŞikayet
uzman06 ()Hocam ben bank.. Dan binan... Ye para yolladım hesaba geçmedi neden olur bu sizce kayıtlıydı adres de daha önceden
0BeğenmedimŞikayet
ZOYA ()yardımınız için teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Nerden gönderdiğinizin bir önemi yok. 1 birim keser sadece. TETHER YANİ USDT gönderin TRC20 ağı ile.
0BeğenmedimŞikayet
ZOYA ()kesinti yapıyor mu binancetr den gönderebilir miyim, yoksa globalden mi göndermeliyim
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()TETHER gönderebilirsiniz TRC20 ağı ile
0BeğenmedimŞikayet
ZOYA ()yardımcı olabilir misiniz gate. io nasıl para gönderiyoruz yeni üye oldum henüz kimlik doğrulamam gerçekleşmedi
0BeğenmedimŞikayet
$MaTRaX$ ()Biz parayi bulalimda ondan sonra konussunlar. :))
1BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Zamanı geldiğinde çok konuşuyoruz olacağız
$MaTRaX$ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
$MaTRaX$ ()Man raca boa atlas full :))
0BeğenmedimŞikayet
ZOYA ()gate. io nasıl para gönderiyoruz yeni üye oldum henüz kimlik doğrulamam gerçekleşmedi
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Kanka dogeye el atsana grafine biz mala baglicaz bu gidisle:))