Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
0BeğenmedimŞikayet
Aa1 ()Allah razı olsun değerli kardeşim. Hayırlı cumalar inşallah
Murat5635 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Eyvallah kardeşim tesadüf ki bunun aynısını 4 5 ay önce usd de atmıştım hedef ayni rakamdi gram sayfasinda 8.27 ye düşünce atıf yapanlar olmuştu @Gzdee
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gzdee ()evet haklısın, once kopruyu gorelım cıkısı kolay
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Nasip bakalım önce kulp kirilsin sonra kulp hedefi gelsin bi satalım :)
Gzdee için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Elinize sağlık güzel bir paylaşım olmus . ytd
0BeğenmedimŞikayet
Gzdee ()hos geldın, dırencı kırarsa neden beklemeyelım 3.40 tan 7.20 olduysa buda neden olmasın
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Sabırla her şey olur 3.40 a aldığımız da 7.20 değince hayal dediler
@Aa1 Hayırlısı abim
Gzdee için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
balçiceği ()Eliniz sağlık Murat hocam.
1BeğenmedimŞikayet
Gzdee ()Benimde gönlüm çanak boyundan yana, neden olmasın?
0BeğenmedimŞikayet
Aa1 ()Bekliyoruz değerli kardeşim, kırılım da olur. Bence çok uzak değil:) senin grafikteki ilk hedef benim gümüş alıp terse düştüğümden beri satış hedefim( 8.25) gibi. Bu arada birçok işlem yaptım yanlış ve doğru olmak suretiyle. Seninle tanıştıktan sonra işlemlerim daha isabetli oldu.
1BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()hocam senin biten like hakkın var bende oda yok hepten bitik
@YUSUF_ENES16 1 yılda oluşan grafiğin hedefi üç beş güne gelmez
@Aa1 @BNB_ ÜSTELİK DAHA KIRILIM OLMADI
@Demir_21 dökmeden içersek iyi
Invincible_lion için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BNB_ ()Hocam elimde yüklü gümüş var sizce bu dediğğiniz kırılım hedef 1 için ne zaman gelir ? Haziran 2022ye vadem var
0BeğenmedimŞikayet
BNB_ ()Gümüşte alım yeri nere olmalı
0BeğenmedimŞikayet
Aa1 ()Emeğine sağlık kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()Hocam 9, lu rakamları görğüce dolar sandım. Gözlerime inanamadım tekrar tekrar baktım. Gümüş olduğunu görünce rahatladım:)
0BeğenmedimŞikayet
m_alacan79 ()Emeğine sağlık hocam. Sabırla bekleriz.
0BeğenmedimŞikayet
Ya_ve_sin_ ()Emeğinize sağlık olcay bey malesef benimde günlük beğeni hakkım doldu ekleyemedim hakkınızı helal edin
0BeğenmedimŞikayet
Kün_ve_yekün_ ()Eline emeğine yüreğine sağlık kardeşim hayırlı akşamlar
3BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Emeğinize sağlık değerli üstadım günlük beğeni hakkım doldu ekleyemedim hakkınızı helal edin
0BeğenmedimŞikayet
Demir_21 ()O kahvenin tadına doyum olmaz:)