Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Hocam profilde belirttim durumu , sadece döngü tarihi bilmekle olmuyor. Astrolojide lazım ama o kısım bende yok çok derin alan. Olsa da bunu gann nasıl kullanmış bilgi yok açıkcası. O sebeple döngü yorumu yaparken teorik yazarım ve yorumumu katmamaya özen gçsteririm. Yaptığımd aoldu. Denk geşlmişsinizdir 27 eylül 18 ekim arası yüksleiş beklşyporum diyordum şimdi nedeni ni cycle geçişimi açarak göstereyim
Keremini için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Keremini ()Abicim eline koluna saglik. Tesekkur ederim bilgilendirdigin icin. Lakin benim edindigim bilgilerde dipler tepe yapar tepedekiler dip yapar seklinde idi. Sizin yazdiklarinizdan ise sunu anliyorum yanliş ise lutfen uyarin. Dipteki tepe yapacak, tepedeki de dip yapacak degilde tepeler ve dipler gorulebilir seklinde anladim. Yani illa dipte olan yukari cikicak. Tepede olan asagi gidecek diye bir sart yok diye anladim. Bu durumda 8 kasim oncesi ilgili emtiadaki hareketler ipucu veripte yukariya dogru gitmesi tepe hazirligi olarak yorumlanabilir mi?
calculator için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Sn. @Keremini mevsim döngüsü sorunuza verdiğim cevp düşmediğinden profile ekledim.
Keremini için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Keremini ()Abi merhaba? Nasilsin? 8 kasım döngüsü nedir abi? Pazartesi gunune denk geliyor. Temkinli olunması gereken bir durummudur?
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Buradaki tüm arkadaşlar birbirinden daha iyi insanlar zamanla sende göreceksin.
senin de iyi niyetli teknik olarak yazdığını biliyorum. Ben diğer sayfalarda pek yazmam ama orada teknik yazan arkadaşların yazdıklarını zamanım olursa bazen okurum. işte seni de o nedenle tanıyorum. Gümüş sayfasında değerli birçok hocalarımız var. İyi niyetle yazan herkesten Allah razı olsun diyoruz. Her zaman şunu söylerim: Bilerek hata yaparsam hakkınızı helal etmeyin, bilmeden hata yaparsam da hakkınızı helal edin.
1BeğenmedimŞikayet
calculator ()Hocam, insan olmamızdan mütevellit eksik, noksan ve hatalarımız elbette var. İnsan olduğumuzdan hata yapma lüksümüz var ama kasıtlı bir yanlışımız olmaz. Hata ve eksik gördüğünüz bir şey olursa eksiğimi kapatıp düzeltmeniz emin olun beni memnun eder. Sayfadaki arkadaşlar grafiklere bakarak işlemler açıyor ya da düşünceleri değişiyor. Benim farkında olmadan yaptığım hatamdan dolayı yanlış fikirlere kapılıp zarara uğramalarını asla istemem bu sebeple çekinmeden eksik hata ve noksan gördüklerinizi hasseten düzeltip tamamlamanızı rica ediyorum. Sitede bi- st ve sterlin sayfası çok nitelikli ve kaliteli arkadaşlardan oluşuyor. Elimde bir çok yatırım aracına ait çizimler var. Umarım faydalı olur. Güzel düşünce ve yaklaşımlarınız için çok teşekkürler üstadım.
Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Sayın hocam beni onurlandırdınız. sterlin sayfasında ben sen yok biz varız hepimiz birbirimizi tamamlıyoruz seni gümüş sayfasında görüyordum grafik atma yetkiside elde etmişsin
senin sterlin sayfasında da insanlara fayalı olacağına inanıyorum. Hocam bu sayfada açık aramayız açığı kapatırız. Birimizin göremediğini diğeri görebilir anşayışı ile kendi çapımızda yatırım tavsiyesi olmadan yazıyoruz.
1BeğenmedimŞikayet
calculator ()Üstadım, Paylaşımlarınızı ilgi ile takip ediyorum. Emeğinize sağlık. Bu arada gizli hayranlarınız arasındayım.
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()sende varolasın hocam sterlin sayfasında grafik paylaşmı yapmana sevindim
1BeğenmedimŞikayet
calculator ()Var olasınız Sn. @Akif44 üstadım, teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()sayın hocam eline sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Teşekkür ederim hocam
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Doların gbp karşısında değer kazanacağını düşünüyorum.
Beyzax için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Yukarı yönlü bir hareket mı hoca