Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (21)
0BeğenmedimŞikayet
agir_vasita ()S. a kapanacak olan bi sirket in hısselerinin durumu ne olur @Cobra34
Cobra34 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Gulsoy ()Alamadık hocam:(yeni alımınız varmı?
0BeğenmedimŞikayet
fikret51 ()abi tukaş da hedefin kaç
0BeğenmedimŞikayet
Önder8080 ()Iyi akşamlar hocam avod yorumu yapabilirmisiniz
3BeğenmedimŞikayet
Cobra34 ()Tukaş dan şikayeti olan varmı alt yorum
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Hocam ben teknik grafik anlamıyorum zaten zarardayım bir çok yerde türkçe olrak gelip borsa düşecek önlemini al yazmak çok mu zor tek telden sanal battı gümüş çıkacağım ana paradan ona bakıyorum yazılanları gözden kaçırabiliyorum yandım ben ne kadar sürer toplanması?
calculator için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Sn. @Selda09 hocam, alt yorumda dünya borsaları ve bizim Bisteki görünümü bu sebeple paylaştım. Aldığınız hisse KRDMA elbette bir süre sonra aldığınız değere gelecektir diye düşünüyorum
0BeğenmedimŞikayet
Cobra34 ()Tukas aldım bismillah uzun vade
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Fade de ki durumu atmıştım dün. Bakalım desteği kırmış mı? Kırış ise bekle derim . Ya destek üzerine atsın yarar karar bölgesindeki durumu gör bence ama karar senin
K_Ç_B için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
K_Ç_B ()orada FED Bende de FADE var,7.14 gördü endeks yukarı dönmeden alım yapıp ortalamamı geri çekeyim , önce biraz bekleyelim neler olacağını izleyeyim.
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Dirence değdi, fed med var.
us10 yıllıklar yani güvenli liman artarsa borsalar biraz sallanabilir ya da vix de artış olursa. Değerli dolar borsaları etkiler. Tüm yatırımcıların gözü kulağı fed med de
1BeğenmedimŞikayet
calculator ()Sn. @Gulsoy hocam,
Hafta sonları fırsat olabilecek görüntüsü diğerlerine göre daha iyi hisseleri yazmaya çalışıyoruz. @Cobra34 hocam da dikkat çekiyor. Arkadaşların ellerindeki hisselere de yorum yapıyoruz. Güzel görünenlere stoplu girilebilir.
Gulsoy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gulsoy ()Ayyy çok hoş; )))valla sesli güldüm ; ))) çok yaşayınn emiii
0BeğenmedimŞikayet
K_Ç_B ()Bak hisselerin bazıları kar satışı yapıyor ENDEKS %-1.10 yükseldiği tepeden toplamda %-1.50 çekildi
0BeğenmedimŞikayet
Gulsoy ()Belki naftalin koyuyordur arasına ; ))kuflenme yapmıyor hocammm... sen esas bana bak tl de bekliyorum bi alım yapamadım yaa yazık bana ; (((
1BeğenmedimŞikayet
calculator ()Eli sıkı @K_Ç_B 'nin. Borsadan kazandığı paralar küflendi. Diyorum ki bazen destelerin arasında bir kaç tane çek hava alsın paralar ama nafile dinleyen yok. Paralar üst üste JENGA diyor :))
0BeğenmedimŞikayet
K_Ç_B ()tahtacının oyunuyla yükseltilen hisse köpüğü gibi kahvenin köpüğü de yalan gerçek faydalı olan ayran köpüğü :) sen ithal yada cezve normal kahve iç. Köpük krema bunlar işin şow kısmı şehir efsanesi :) köpük, krema demek cebinden daha çok para çıkışı anlamına gelir :) köpüklü kazık içersin :)
0BeğenmedimŞikayet
Gulsoy ()Evet yaa; )))ay sonu ödersin diyor; ))
1BeğenmedimŞikayet
calculator ()Sn. @Gulsoy hocam,
Like için teşekkürler sağ olasınız. Sn. @K_Ç_B den gerçek bol köpüklü kahve istiyorum ama her seferinde en yakın cafeye git. Kendine bir kahve ısmarla benden olsun ama parasını sen öde diyor. O sebeple bu sefer parası ondan kahve istedim hem de bol köpüklü :)))
0BeğenmedimŞikayet
Gulsoy ()Like:)kahveniz de hazır buyrun)
4BeğenmedimŞikayet
calculator ()Sn. @K_Ç_B
Fed öncesi dünya borsalarından görünümleri hizmetine sundum :))) Kahvemi isterim bol köpüklü :))