Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Günaydın dostum. Evet baktım şu anda 9.10 civarında. Mana Bat enj gibi hızlı mı olur ya da yavaş mı bilmem ama 20 dolar var potada. Ytd
Önder8080 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Önder8080 ()Evet hocam amaa ben malesef satmiştim. Band a giris yaptim. Oda yürümuş. Band coine bakarmisiniz burdan 25-50 dolar görme potansiyeli varmidir hocam hayırli sabahlar
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bu gece 0.65 gördü chz çok hızlı 2x yapmış oldu senle konuştuğumuzdan sonra
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bir şey değil siz de sağ olun. Max seviyesi 0.45 dolar zaten, yani eski seviyeleri. Dediğim gibi potansiyelde o seviyeye yakın seviyeler görülebilir 0.40-0.42 gibi yakın vadede benim görebildiğim bu da eski zirve seviyelerine yakındır. Ama ihtimal tabi inşallah diyelim. ytd
1BeğenmedimŞikayet
Önder8080 ()Saolum hocam elinize sağlık. chzde eski seviyelerine geri gelebilirmi. Yılbaşına kadar beklemeyi dusunuyorum
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hoş gördük dostum teşekkürlerimi sunarım bol kazançların olsun
Ankaragüçlü için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Merhaba hayırlı akşamlar. Pek tercih etmediğim bi varlık ama CHZ'de görebildiğim kadarıyla 0.40-0.42 dolar potansiyeli görünüyor grafikten baktığım kadarıyla yakın vadede. ytd
Şu an 0.35 civarında. O seviyeler gelirse tekrar bakmak icab edebilir. Grafik hazırlarım inşallah müsait zamanda.
1BeğenmedimŞikayet
Ankaragüçlü ()Dostum hoş geldin yine güzel bir çalışma emeğine sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Önder8080 ()Hocam hayırli aksamlar. Birde chz ye bakarmisiniz grafik paylaşirmisiniz
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Eyvallah dostum teşekkür ederim. İnşallah olur. Doge'nin de 0.55 dolar olma ihtimali var ama süre olarak bilemiyorum şu anki seviyesinin 2 katı yani. ytd
SARISEVMEZ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
SARISEVMEZ ()sen adamsın.