Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
0BeğenmedimŞikayet
turkuaz42 ()Abla hoş geldin, sen gelince gümüş sayfasında güller açıyor. Gümüş bey nereye gitmek ister sizin değerli görüşlerinize ihtiyacımız var!
__Dersimli__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gzdee ()Hayırlı Cumalar
Gzdee için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gzdee ()tunaydın, sanada hayırlı cumalar
0BeğenmedimŞikayet
Moonlight67 ()Hoşgeldiniz ben zarardaydım biliyorsunuz sizinle görüştüğünüz gün 3 bin karla çıktım şimdi yeniden almak için bekliyorum bi öneriniz olur mu
0BeğenmedimŞikayet
Zararkes__ ()Vay ablam gelmiş hoş gelmiş. :)
2BeğenmedimŞikayet
__Dersimli__ ()eski alımlar mı? kaç gibi mesela
Azrcll için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
__Dersimli__ ()gram en son konuştuğumuz da bir 562 görmek isterim demişti. Ki görüp tekrar 547 deki önemli yerini aldı. Şimdi tekrar 562 de.
Gümüşte nasıl yok?
Azrcll için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
__Dersimli__ ()en yüksek 7,73 gördü. O sırada işlem yapılabilirdi
Şeker_kız_Candey_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Şeker_kız_Candey_ ()@__Dersimli__ Estagfurullah. 7.75 sabırla bekliyorum
2BeğenmedimŞikayet
__Dersimli__ ()7,75 idi 8,75 yanlış oldu özür dilerim @Şeker_kız_Candey_
0BeğenmedimŞikayet
Şeker_kız_Candey_ ()@__Dersimli__ Hocam merhabalar alış 775 diye çıkamadım. hala gümüşte zadardayım
3BeğenmedimŞikayet
__Dersimli__ ()Merhaba selamlar Gözde
Senin nezdinde cümleten merhaba, hayırlı cumalar arkadaşlar.
Sanırım en son 7,73 de terse kalmadı hatta kar ile çıktı. hatırladığım @Şeker_kız_Candey_ 8,75 idi alımı.
Mesaj yazan arkadaşlara tek tek teşekkür ederim. 40 üstü mesaj var. sayfayı meşgul etmeyelim.
Gzdee için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gzdee ()bayram bıttı hadı gel :)