Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (28)
0BeğenmedimŞikayet
dogu23_ ()tamam hocam o zaman bizde doge vede matic e takılırız:))
Onursal5701 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Phoebe_buffay ()Lazıo düştükçe eklesel mi hocam?
Onursal5701 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()Kapandı evet.
dogu23_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dogu23_ ()slm Hocam shiba defteri kapandı mı:))
0BeğenmedimŞikayet
doğan43 ()Emegine sağlik hocam.
0BeğenmedimŞikayet
urbem ()Hocam Allah senden razı olsun. Sayfan like lerle dolsun
0BeğenmedimŞikayet
Yeşim07 ()Insan emek verince olumsuz yorum olunca üzülüyor haliyle kolay bir is degil grafik hazırlamak tüm yardımcı olan arkadaşlardan Allah razı olsun hakları ödenmez
Acemialtinc için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Acemialtinc ()Bence gereksiz insanları takmasına gerek yok. Burada onu savunan birsürü insan var yerine biz cevap veririz laf yapana. O hiç canını sıkmasın. Engel bassın geçsin
Yeşim07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yeşim07 ()Böylesi daha iyi belki kafası rahattır buda yeter bizim için
Acemialtinc için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Acemialtinc ()Hocam sessiz kalsanda bütün beğeniler sana. :)
0BeğenmedimŞikayet
Yeşim07 ()Emeğinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Tuğra__ ()Üstat, sizi altın sayfasından bu yana takip etmekteyim. Kendi adıma, yatırım ve tavsiyeleriniz gerçekten çok güzel ve yerinde bulduğumu söyleyebilirim. Sayenizde gümüştede bir çok kazanımlar elde ettim. Bu yüzden size teşekkür etmeyi borç bilirim. Şimdi de coinler hakkında paylaşımlarınızı ilgi ile takip ediyorum. Hayırlı kazançlar elde etmenizi temenni ederim. Teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Sugra ()Onursal bey merhaba satış hedefiniz kaç dogede.4.20 gelirmi?
0BeğenmedimŞikayet
Nobunaga ():((( onun yerine ben ozur dilesem?
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ahaltın ()Emeğinize sağlık onur bey
0BeğenmedimŞikayet
Nobunaga ()Umarim barisirsiniz, hepimiz ayni gemideyiz anlik kizginliklar, yanlis anlasilmalar olabiliyor.
0BeğenmedimŞikayet
Nobunaga ()Evet uyarilarinizi gordum. Ins uyarilarinizi dinleyip pozisyon almislardir.
0BeğenmedimŞikayet
Nobunaga ()Evet biraz kirici konustu ama sizin yaklasiminizda kirici idi. Insanlar size yardimci olmaya calisiyor, cok hareketli bir piyasa, biraz sakin olmaniz lazim. Telaslandigizda dediginiz seyler kalp kirici olabiliyor
0BeğenmedimŞikayet
Nobunaga ()@Bumerang_ olmasaydi...
0BeğenmedimŞikayet
Nobunaga ()@_Bumerang_ olmasaydi batirmistin ana parayi. Birde ustune o kadar laf ettin adama, sana yardim etmeye calisan birisinin moralini alt ust ettin. Simdi sen ozur dileyecek misin?
0BeğenmedimŞikayet
renklay ()Hocam bende 1.40 dan tersteyim yorum istiyoruz
Dsiyakup için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Dsiyakup ()Hocam sizden arpa için yorum istiyorum birde lazio arpada 1.40 dan tersteyum yardımcı olursaniz