Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (6)
0BeğenmedimŞikayet
Goktugaytug ()Sende ben gıbı bende 290dan sattım 330kadar ama büyük parça kaldı satmadık surdan alsak gene 5bınlık gram artard
Umutum34 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Umutum34 ()Valla ne bileyim 330 dan 320 den aldım düştükçe ama ondan sonra öyle bir sağlam düştü ki 262 leri gördüm geçen hafta maliyet kurtarmış tim biraz belki kâr alırım diye satmadım yine çakıldı)) tez vakit 340 gelir inşallah teşekkür ederim deniz arkadaşım
__Deniz__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()1 ayda 85 lıra cıkan urunu keşke elınızden cıkarsaydınız .. cunku ılla duzetme gelırdı cok dık yukselmıştı .. kac defa soyledım de oysa neyse saglık olsun bekleyın bakalım .. bır dahayada sepet yapın lutfen .. profılımden alım satım nasıl yapılır yorumumu okuyun..
0BeğenmedimŞikayet
Umutum34 ()Gelsin ordan satalım da 5 Aydır ters teyiz inşallah
__Deniz__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()burdakı cızımıme gore flama yada bayrak formasyonu yaparsa gelebılır ama kalıcı olmaz . ] yada dusundumden farklı bır sekılde yukselışe gecerse gelebılır..
0BeğenmedimŞikayet
Umutum34 ()341 mi geliyor deniz kardeş