Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (24)
0BeğenmedimŞikayet
yurtsever34 ()Selçuk Bey Merhaba,
USD TL 10.20 gördü. Sizin görüşleriniz önemli.. Sizce Perşembe günü ya da öncesi nasıl bir yol izlenecek?
Teşekkürler
selcukcelik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hrzqm ()Hocam, dolar 10,25 gümüş 8,30
nereye kadar yükselecek. Dönüş ne zaman olur size göre?
0BeğenmedimŞikayet
Aa1 ()Yeni para politikası belirlendiğinde ortalama bir kur fiyatıda belirlenmiştir. Buraya kadar izin verilir sonra stabil hale getirilir. Geçmişte yaşadık bunları. Kısacası seninle aynı fikirdeyim kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
POLAT24 ()Peki bir faiz indirimi daha gelirse o zaman nasıl ve ne ile müdahale edilecek hocam?
2BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Dxy düzeltmeye girecek Bu 1. neden - 2. ve en önemli olanı 10,20 tepesi sonrasını bu ül- ke kaldıramaz. Gayriihtiyari 10,20 hesapladığımız tepe sonrası artık el atılmalı die düşünüyrum.
sfbll için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
sfbll ()Hocam neden usd/tl düşşün ki sonuçta faiz indirilecek gibi tekrardan. Düşmesi için sebep göremiyorum ben. Düzeltme trendini nereye kadar öngörüyorsunuz?
5BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Haftalık Kapanış EMA 200 altında gerçekleşti. Yatırımcı destek arayışına gider , 24x li rakamlar da bi tur atarız gibi görünüyor. Lakin yön yukarı. Ara hareketler asla umrumda değiller.
SESU için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aa1 ()Emeklerine sağlık kardeşim, okuyup cevap vermiyoruz çoğu zaman, sayfayı işgal etmeyeyim ustalar konuşsun diye. Bu yüzden yazılarının görünmediğini zannediyor ustalar. Ama durum benim dediğim gibi:)
6BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Yorum Gayet net. Ons ve USD/TL orantılı hareket edecek der iken UST/TL yükseliş trendinde zirve üzerine zirve yapar iken Gümüş Ons ve altın Ons ise konsolidasyondan çıktı. Evet Ama Hani DXY ile Ons'lar aynı anda yükselmez muhabbeti vardır. dikkat çekmek istediğim konu bu. Onslar bi güzel baskılanınca elbette DXY ve geçici olmayan ABD enflasyonuna karşı sığınak olarak kullanılacaklar . Endsütri halen düzelmedi oda cabası. Ha yanlış anlaşılmasın ben 40-50 usd gibi bir rakam gelecek halen diyemiyorum. Henüz ve sadece grafiğine uygun hareket ediyor. Hareketin tepesi 26,40 ... Sonrası tekrar konuşulur.
POLAT24 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
SESU ()Haftalık kapanış nasıl Selçuk bey 24. X e den düzeltme olur mu?
2BeğenmedimŞikayet
Erool37 ()Ikisi birden yukseliyorsa mutlaka biri feyk olmali simdiye kadar bildigim ikisi bir yukselirse birisi sert duzeltmeye ugrar saygılar hocam ama suan bist bitkoin dolar ons dxy hepsi el ele vermis kosuyor orman yanmis da tum hayvanlar kurtulmaya calisiyor gibi yakinmidir bu yanginin sonmesi sizin degerli goruslerinzii alalim lutfen
1BeğenmedimŞikayet
Empati28 ()Bu gümüşte düşüş yok atık galiba. 6 ay tersden çıkmak için bekledim, geçen hafta 7,420 den ucu ucuna zarardan çıktım. Bi üç beş gün daha bekleyemedim çıktı. Morelim çok bozuk:((
1BeğenmedimŞikayet
Yarcan ()Hocam ben bunu dinledim ama saniirm. az bir erken çıktım ama. hayirlisi :)
0BeğenmedimŞikayet
POLAT24 ()Ons ve USD/TL orantılı hareket edecek gibi bir süre. Bu orantı ters orantılı mı olacak? Açıklayabilir misiniz?
7BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Burayı dikkate alan oldu mu ? Ons ve DXY neden birlikte hareket eder , Sonucu ne olur ve sürekliliği varmıdır misal bunu bilen ? Araştıran ? Bakıyoruz muhabbet sabit ; 7,50 den alırnır mı 8,10 dan satılır mı başka bişey yok. Sen söyle diyen olabilir ? Ben aylardır söylüyorum tabelada yanan rakama göre iş yapan adam zaten takipm etmez...
2BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Var evet. 25x üzeri çıkış yapacağım.
Şeker_kız_Candey_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Şeker_kız_Candey_ ()@selcukcelik Hocam siz de gümüş var mı. varsa kaçta çıkmayı düşünürdünüz. ytd olmadan.
0BeğenmedimŞikayet
Şeker_kız_Candey_ ()@selcukcelik Selçuk Hocam daha mı düşecek. çok yordu vallah. 7.70 gelsin zararına çıkacagım.
4BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Bunun güncelini bi kaç saate göreceğiz ...
0BeğenmedimŞikayet
Şeker_kız_Candey_ ()@selcukcelik o tepe 7.75 civarı olsun. Allahın izniyle bu kabus bitsin. bu tepenin tl karşılığı var mıdır hocam
2BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Umut biz gariplerin ekmeğidir. Ons kanadından hiç bir şüphem yok 25,55 sınavı sonrası iyi rakamlar göreceğiz. Lakinnn USD/TL e dikkat. Son bir tepe sonrası düzeltme trendi başlayacak. Gümüş Gramcılar Bu ikili hareketi uzun süre tekrar göremeyebilir. Ons ve USD/TL orantılı hareket edecek gibi bir süre.
Şeker_kız_Candey_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
eses26serdar ()Bozulursa hocam ne olur
0BeğenmedimŞikayet
Şeker_kız_Candey_ ()Selçuk bey benim gibi 7.75 ort olup 7.70 den çıkmayanlar için umut var mı. @selcukcelik
0BeğenmedimŞikayet
Manga ()eline sağlık dostum