Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
0BeğenmedimŞikayet
Çakıltaş ()Hayırlı olsun güle güle sağlıcakla oturun inş.
Kurabiye35 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kurabiye35 ()Cuma günü bozmuştum. pazartesi yi beklesem çok daha karlı olacakmış. Kısmet bu kadarmış. Evi aldığım için artık uzun bir müddet buralarda olmam. mesajinizi da yeni gördüm:) emekleriniz bilgi paylaşımlarınız için çok teşekkürler.
DAHDr için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
DAHDr ()inşallah beklediniz :)))
1BeğenmedimŞikayet
DAHDr ()son ana kadar beklerdim. artık şansıma derdim. YTD.
0BeğenmedimŞikayet
Kurabiye35 ()Hocam, pazartesiye kadar gbp den çıkmam gerekiyor. Ev alacağım. Su an bozup bozmamak da kararsızım. Siz ne yapardınız?
0BeğenmedimŞikayet
Abdullah6363 ()Hocam sterlin de yeni hedef neresidir ?
Kraliçe depara kalkmış durumda , ne zaman yorulur acaba?
1BeğenmedimŞikayet
Çakıltaş ()Gerçekten endişe verici iyi ki beklemedesiniz hocam. Tahmin etmeliydim son parça beklemeliydi benimde ama artık izlemeye devam hayırlı bereketli kazançlar olsun inş.
1BeğenmedimŞikayet
DAHDr ()bende düşünüyordum nispeten ama gidişat endişe verici olduğundan beklemeye devam. ytd.
Çakıltaş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakıltaş ()Gaflete düştüm son parçayı da çıktım izliyorum şimdi. İnanılır gibi değil. Hakkımızda hayırlısı hocam
0BeğenmedimŞikayet
DAHDr ()bu şartlar altında katılıyorum dediklerinize :((
Çakıltaş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakıltaş ()DAHDr hocam rayından artık çıktı gibi. Sizce kendi açımdan bir düzeltme beklemek ayal mi oldu artık:(
0BeğenmedimŞikayet
DAHDr ()Hiç zannetmiyorum Sevgi hm. Resmen harakiri olur.
Svg07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Svg07 ()Hocam hem 200-400 baz indirip piyasayada yuklu dolar salabilirrmi.?
1BeğenmedimŞikayet
Çakıltaş ()Bilgilendirme için Allah razı olsun sağolun hocam. Arttırma dahil ineceği yer dipsiz kuyuymuş misali imalardan türlü yorumlara kafalar iyice karışıyor malesef. Bende kendimce indirim ve pas bu olasılıklardan hangisi olursa ne boyutta etkilenirimi düşünerek durumumu belirledim bu yüzden bu mantıklı bilgilendirme ytd olmadan çok kıymetli oldu. Hayırlı bereketli kazançlar dilerim.
2BeğenmedimŞikayet
DAHDr ()TCMB 100 bp indirirse dolar 9.3-9.4 aralığına tekrar geri döner ve kanal içinde yükselişine devam eder. pas geçerse ise 9.05 e kadar çekilebilir tahminim. YTD.
Abdulhamithan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Dolar içinde varmı grafiginiz daha hocam
1BeğenmedimŞikayet
Çakıltaş ()Sn DAHDr bilgilendirdiğiniz için sağolun.
Aynen hayırlısı diyelim hocam teşekkürler.