Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0416 18:15:55
EUR 36.0013 18:15:55
USD 34.5395 18:15:55
ALTIN ONS $2696.6700 18:15:55

Konu: Rasyo gümüş lehine döndü

⭐⭐Onursal5701 ()
Gümüş

Tepki yükselişi diyene inanıp karsız satmayın, Haziran ayından beri elinde tutan kişi anaparası çıktığı Zaman satmasın arkasından bakar. dolar o zaman kaç lira idi şimdi kaç lira dolar alsaydınız ne kadar kazanırdınız şimdi onu hesap edin ve ona göre kâr ile üstte satın.

Yorumlar (17)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

Onursal5701 ()

Bir yorumda alt yorum diye yazıldığı zaman o alt yorumu da açıp okumalısınız. Rasyoyu 19 Ekim'de 17:34 de yazmışım ve o esnada gümüş gram 7,14 7,10 aralığında idi. Lütfen bu yorum silsilesini okuyunuz. Madem takip edip soru soruyorsunuz bilgi veya öngörü almak istiyorsunuz, bunu piyasa kurallarına, SPK kurallarına karşı gelmemize neden olacak sorular sorup cevap vermemizi istemeden yapınız.

0BeğenmedimŞikayet

35oğuz35 ()

fıkır amaclı aslında hocam ama sende haklısın dogru dıyorsun

Onursal5701 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Onursal5701 ()

Yatırım danışmanlığı gibi görmeyiniz lütfen burda yazanları. Sorularınız hep yatırım danışmanına sorulacak sorular.

35oğuz35 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

35oğuz35 ()

gumusten kar edıp dolaramı geceyım sence hocam burdan 9.47 9.5 dolar alınır mı

0BeğenmedimŞikayet

Onursal5701 ()

Alt yorumlar çıktı mı, okundu mu bilmiyorum ama bu yorumu her dakika yazamayız.

4BeğenmedimŞikayet

Onursal5701 ()

Satıp satmama sorusunu bana soran arkadaşlar, ben yorumumu alt yorumda yazdım. Elbette kâr satışı yapan olacaktır. Herkes 7,40 ve üzeri alım yapmadı dimi. 6,30 da alan yatırımcı güzel kâr etti onu alır. Geri çekilmeye fazla kanmadan ilk gümüş aldığınız zamanda ki hedefinizi düşünün ona doları da ekleyin ve doların artışı üzerinde bir kâr edebileceğiniz rakamda satın.

0BeğenmedimŞikayet

Hay_Hacamat_ ()

8.42 bekleyelim mi o zaman Onur bey. Yoksa dolar bazlı zarar ederiz.

0BeğenmedimŞikayet

Onursal5701 ()

Değerli arkadaşım en yüksek gümüş fiyatından alan bir kişi 100bin lira ile 1 Haziran'da en yüksek dolar kurundan 8,73 alsaydı ve doları en yüksek fiyat 9,36 dan bozdursaydı kaç lira kazandırdı 7216lira. 100bin lira ile 1 Haziran'da gümüş alan kişi kaç liraya satması gerekir ki 7,83den aldığı gümüşü 7216lira kazansın. 8,42den satması gerekir.

Hay_Hacamat_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hay_Hacamat_ ()

Neden Şubat ayında dolar 7 iken gümüş 7.12 degilmiydi?

0BeğenmedimŞikayet

Onursal5701 ()

O nasıl bir orantı.

Hay_Hacamat_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Onursal5701 ()

Bu rasyo yani altın alan kişinin gümüş alan kişiye göre oranı. Bu rasyo grafiğinde kırmızı aşağı düşüş mumları gümüş yatırımcısı için bayram havası olur. Şimdi grafiğin açıklamasını tekrar okuyun ve ne demek olduğunu anlayın. Açık ve net yazılı.

gürcü8813 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

gürcü8813 ()

Bu ne demek oluyor

0BeğenmedimŞikayet

Hay_Hacamat_ ()

Dolar 1 lira arttı. 7.66 den gümüş alan 8.65 mi beklesin diyorsunuz ! Gelir mi oralar. Ons 29 olmali

0BeğenmedimŞikayet

GokhaN_ist ()

Obo yapmış gördüm ben

2BeğenmedimŞikayet

Onursal5701 ()

Grafik anlamıyorum diyen arkadaşlar için açıklamaya da yazıyoruz. Her dakika aynı şeyleri yazmak gereksiz. Sayfada forumda her dakika sizlerin okumayı istediğiniz yorumlar yazmayabilir. O yüzden takip ettiklerinizi sayfasına girip kontrol edin. Alt yorum ve grafik hatırlatma.

1BeğenmedimŞikayet

Onursal5701 ()

Ama bu sorunuz çok garip oldu değil mi. Grafik başlığı ne yazıyor siz ne soruyorsunuz. Cevap vermek size karşı yapmış olacağım bir terbiyesizlik olacağı için bu sorunuzu cevapsız bırakıyorum.

Trea için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Trea ()

Onur bey döndü mu diyorsunuz gumus 8.20 gelecek mi

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum