Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
0BeğenmedimŞikayet
kaybedenler ()Önemli değil, siz ne yaptınız işlem açtınız mı bugün?
Çakıltaş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakıltaş ()Bir meşguliyetim çıktı dönemedim. Aynen öyle bazen veri içinde ters tepki yaptı dediğimizde onun arkasında yanında mutlaka başka gözümüzden kaçan bağlantılı olduğu bir haber vs. birşey oluyor mutlaka.
kaybedenler için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kaybedenler ()Dün bu yükselişten benim emin olamadığımı ve bu işte bir terslik var dediğimi. Vagonları boşaltma sebebim 23.48 ze takılmamın ve bu yükselişin sebebi konusunda yazdıklarım sayfaya çıkmasada profilimde okuduğunuz da ne demek istediğim sanırım daha iyi anlaşılmakta. İnşallah yanılırım herkes kazanır. Şunu iyi analiz etmek gerektiği aşikar sadece grafiklerle değilde global piyasada ki haberleri de takip etmek gerekli. Yine gelmişiz 23.20 bölgesine 23.48 ze tekrar gidecekmiyiz yoksa aheste aheste gerimi çekileceğiz izleyelim bakalım ne yöne gideceğiz YTD
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Her zaman aklımızda olmalı,
Piyasada özellikle gümüş gibi spekülatif ve hedging amaçlı kullanılan bir emtianın, ekonomik veriler, haber, siyasi bir açıklama ile yönü bir anda değişebiliyor ve garafik, formasyon, mum iğneleri hepsi iptal olabiyor.
Herkes kendi yatırımından sorumlu olarak, kendi yatırım stratejisini kendi oluşturmalı.
Hepimiz için hayırlısı olsun. Herkese hayırlı güzel kazançlar dilerim.
Saygılarımla.
0BeğenmedimŞikayet
Çakıltaş ()Evet fazlası varmış. Benim ki o haliyle bile işime yaramış tekrar sağolasın bugün iyice inceleyeceğim inş.
0BeğenmedimŞikayet
kaybedenler ()Burada en çok dikkat etmemiz alttaki rsi sinyal barının çizgileri ve üsteki mumların fitilleri ne yönde oldukları, kırmızı yeşil kesişen çizgi hareketleri kanalların içindemi ve mum barlarımız kanalların içindemi yoksa kanallardan çıkıp ve bantların içinden çıkıp çıkmadığı, bantların neresinde olduklarıdır. Konuyu yazı ile anlatmada tam tercüme edememiş olabilirim. Anlamadığınız bir durum olursa sorabilirsiniz. Ya da videoyu açarak ve benim grafiğide açıp videodaki anlatılanlarla karşılaştırınız. Grafikte videodaki anlatılandan fazlası olabilir belki. Kolay gelsin, başarılar sizinle olsun.
1BeğenmedimŞikayet
Çakıltaş ()Bu mesajı görmemişim kusura bakma bir yandada telefonla konuşuyordum. İşte bende o dediğin bantlar yoktu bende kanal dediğim yerdeki renklendirip kalınlaştırdığımız bantlar vardı şimdi ayarladım altta sorun yok çizgileri ve renkleri görevleri anlamış gibiyim uyumsuzluk biraz sıkıntı oluyor incelemeye devam tekrar teşekkür aklına birşey gelirse eklesin
0BeğenmedimŞikayet
Çakıltaş ()Tamam diğer dediğim eksiğimi buldum üstte artık tamamen aynı onu nasıl atlamışım bilmiyorum (pac kısmında)
0BeğenmedimŞikayet
kaybedenler ()Birde üsteki mum barlarının etrafınd ince mavi çizgilerim var mumlarla beraber hareket eden. size Kanal dışındaki bantlar dediğim bunlar oluyor efenim. YTD
0BeğenmedimŞikayet
kaybedenler ()Birde ortada sarı çizgi o da fiyat ortalaması. Birde dalgalı devam eden mavi kalın çizgilerim var alta ve üstte o çizgilerin daralmasına ve genişlemesindeki durmlarında neler oluşmuş dikkatlice inceleyin. YTD
0BeğenmedimŞikayet
kaybedenler ()Alttaki sinyal barının içinde alta turuncu, ortada siyah ve üstte yeşil düz çizgiler var. Sinyal olarak baktığımız bir de mumlarla hateket eden yeşil ve kırmızı hani bir birini kesen çizgiler alttaki turncu çizgini altındalar yani olumsuzluk devam ediyor. YTD
1BeğenmedimŞikayet
Çakıltaş ()Bak geçen attığında da farketmiştim buda da öyle üst grafiğinde fark var
0BeğenmedimŞikayet
kaybedenler ()Kolay gelsin, bundan sonra yorumlar senden..
1BeğenmedimŞikayet
Çakıltaş ()Çok teşekkür ederim iyi oldu benim için
0BeğenmedimŞikayet
kaybedenler ()@Çakıltaş bir karşılaştırma yapmanız için paylaşılmıştır