Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
0BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()@CiZ arkadaşım,
GRAM için bknz. alt yorumum.
GRAM TL. FİYATI NASIL HESAPLANIR ?
GRAM TL. = ( ONS x DOLAR TL. ) / 31, 1 gr.
ONS da 1071 in altında, ne var yok diye (cakii nin 1046 sını )kontrola gidiyor gibi : )
bu arada dolar 2. 96 yapar, Grama destek olur, TAHMİNİM.
1BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()@Sifahan arkadaşım,
GRAM için, bknz alt yorumum.
0BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()@kartal_26 arkadaşım,
GRAM için, alt bknz. alt yorumum.
0BeğenmedimŞikayet
ali34 ()Onsdaki bu düşüş büyük ihtimalle fed baskisi fed baskıyı kaldirdi gibi full tek seferde gram alacam geri cekilme onsta 1090 kadar inebilir gibi hocam
0BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()@ şaşkın arkadaşım,
GRAM için, bknz alt yorumum.
0BeğenmedimŞikayet
kapital_ ()euroya nedersin hocam
1BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()@zahiralem , @elis , @Efe_Esat , @ali34 , @karahilal , @mariner , @SurpRise ve GRAM Altınla ilgilenen arkadaşlarım;
GRAM Yorumum için, BKNZ. alt yorumum.
0BeğenmedimŞikayet
QKeanoS ()temel bey bu hafta başında bir düzeltme yapacağını
bunu 1180 - 1200 gördükten sonramı yapacağını yoksa daha öncemi yapacağını
belirtmiştim düzeltme seviyelerinide 1140 1130 bandı arasına kadar gerçekleştireceğini
grm olarakta 107 veya 104 seviyelerine kadar süreceğini cumrtesi gecesi ve pazartesi günüde
belirtmiştim.
0BeğenmedimŞikayet
ali34 ()Tskler hocam elinize kolunuza saglik
0BeğenmedimŞikayet
Ömer_8992 ()Ben dün yakaladım kısa süreyle 110 dan sattım temel teknik bey 103 düşüp tekrar düzeltme yapacaksa ben tekrar 103 den alsam risk büyük olur mu sizce
0BeğenmedimŞikayet
Gariban_kökenli_mağdur ()Temel abim abiler abisi eksik olma. Hörmetler
0BeğenmedimŞikayet
elis ()temel abi nerelerdesin ne olacak bu gramcıların hali dünü kaçırdık grafikten anlamam düşüş mü çıkıştı sence
0BeğenmedimŞikayet
mermeli¥¶~ ()Mrb. 0NS için?